"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חלוץ שהבריז למכבי חיפה ובלם שעזב את מכבי תל אביב: השחקנים החופשיים
בעוד מכסת הזרים גדלה, מספר ישראלים בכירים מצאו את עצמם בשוק ומחפשים קבוצה לעונה הקרובה • מקפטן נבחרת ישראל שעזב את דינמו מוסקבה, דרך עידן נחמיאס, איתן טיבי ושחקני ההתקפה הוותיקים שמחפשים חוזה אחרון • מי מתאים לקבוצות ליגת העל?
אופיר קריאף, אלי דסה, איתן טיבי ועידן נחמיאס. צילום: דני מרון, AP, אלן שיבר ועמי שומן

חלוץ שהבריז למכבי חיפה ובלם שעזב את מכבי תל אביב: השחקנים החופשיים

בעוד מכסת הזרים גדלה, מספר ישראלים בכירים מצאו את עצמם בשוק ומחפשים קבוצה לעונה הקרובה • מקפטן נבחרת ישראל שעזב את דינמו מוסקבה, דרך עידן נחמיאס, איתן טיבי ושחקני ההתקפה הוותיקים שמחפשים חוזה אחרון • מי מתאים לקבוצות ליגת העל?

מיכאל וייסרמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ראשי הכדורגל הישראלי הודיעו הקיץ על רפורמה לפיה יש אופציה לקבוצות להחתים שמונה זרים והדבר גרם לכעס בקרב השחקנים הישראלים. לא מעט מהשחקנים הבכירים, או כאלה שסיימו עונה טובה בקבוצתם, מוצאים את עצמם ללא קבוצה. להלן רשימתשחקנים שיכולים להווות חיזוק לקבוצות ליגת העל.

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

עידן נחמיאס (בלם, 28)

בלם נבחרת ישראל סיים חוזה במכבי תל אביבונראה כי לא יחזור לצהובים. שמו הוזכר כמועמד להפועל באר שבע והפועל תל אביב אבל נראה שנחמיאס מעדיף אופציות מעבר לים.

איתן טיבי (בלם, 37)

הבלם שרשם קריירה אדירה בישראל ושיחק בין היתר בבית"ר ירושלים, עירוני קריית שמונה ומכבי תל אביב, סיים הקיץ את דרכו בהפועל באר שבע ועדיין לא מעוניין בפרישה, אבל מתלבט לגבי ההצעות השונות.

איתן טיבי, צילום: אלן שיבר

יואב הופמייסטר (קשר, 24)

הקשר הישראלי, ששיחק בעונה האחרונה בקורונה קיילצה מהליגה הפולנית. הוא היה מועמד להגיע לבית"ר ירושלים אך זה לא הסתדר ונראה כי הוא רוצה למצות אופציות מעבר לים.

אלי דסה (מגן, 32)

קפטן נבחרת ישראל, שעזב את ליגת העל ב-2019, סיים חוזה בדינמו מוסקבהוכלל לא חושב על האפשרות לחזור לישראל, אך בינתיים גם לא מוצא את האתגר הבא.

מתן חוזז (כנף, 28)

הקשר עבר בקיץ שעבר להפועל ירושלים אחרי שהתיר את חוזהו במכבי תל אביב, אולם אחרי עונה אחת בבירה הוא הפך לשחקן חופשי ונראה שלמרות הצעות רבות בארץ ירצה לנסות ולבחון את מזלו בחו"ל.

מתן חוזז חוגג, צילום: דני מרון

בן שהר (חלוץ, 35)

החלוץ הוותיק מתאמן באופן פרטני ומחכה להצעה שככל הנראה תהיה האחרונה בקריירה שלו. הפועל תל אביב, איתה עלה מהליגה הלאומית בעונה החולפת, כרגע לא על הפרק.

קייס גאנם (חלוץ, 27)

לפני כשנה גאנםסירב למכבי חיפהואף עשה מספר שנים טובות במכבי ריינה, אבל הקיץ הצדדים לא הגיעו לסיכום על המשך ההתקשרות והחלוץ לא יצא עם הקבוצה של סלובודאן דראפיץ' למחנה אימונים ויחפש אתגר חדש.

רז מאיר (מגן, 28)

המגן הנהדר, שכבר שיחק במכבי חיפה, הפועל תל אביב ובחו"ל, שוחרר הקיץ ממכבי נתניה וזוכה להתעניינות מצד קבוצות בליגת העל, אך לא ממהר לקבל החלטה.

רז מאיר, צילום: מאור אלקסלסי

אופיר קריאף (קשר, 34)

הקשר שמזוהה עם בית"ר ירושלים שוחרר כבר בקיץ שעבר מהבירה ורק בחודש ינואר מצא את עצמו במועדון ספורט אשדוד. לא מן הנמנע שקריאף יודיע בקרוב על פרישה וזאת במידה שלא תגיעה ההצעה הראויה.

שלומי אזולאי (חלוץ, 35)

לאחר עונת בלהות באשדוד נראה שאזולאי צריך לבחון את המסלול מחדש. הוא זוכה להצעות רבות מקבוצות צמרת בליגה הלאומית, אבל ירצה למצות לפני כן את ההצעות בליגת העל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שלומי אזולאי, צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...