"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מחווה לפלשתינים": האוהדים החרימו את הקבוצה הישראלית - והפסידו
במועדון האוהדים של אומוניה ניקוסיה לא שידרו את משחק האימון מול מכבי נתניה: "לא נהפוך לחלק ממחזה שמתעלם ממציאות הכיבוש והדיכוי" • הקבוצה שלהם עדיין ללא ניצחון בתקופה ההכנה והפסידה 3:2, כשדניאל דאפה כבש צמד לזכות היהלומים
דגלי אש"ף ביציע של אוהדי אומוניה ניקוסיה. צילום: צילום מסך

"מחווה לפלשתינים": האוהדים החרימו את הקבוצה הישראלית - והפסידו

במועדון האוהדים של אומוניה ניקוסיה לא שידרו את משחק האימון מול מכבי נתניה: "לא נהפוך לחלק ממחזה שמתעלם ממציאות הכיבוש והדיכוי" • הקבוצה שלהם עדיין ללא ניצחון בתקופה ההכנה והפסידה 3:2, כשדניאל דאפה כבש צמד לזכות היהלומים

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

במסגרת מחנה האימונים בפוליןמכבי נתניהניצחה אתמול (רביעי) 2:3 אתאומוניה ניקוסיההקפריסאית ופתחה בצורה מוצלחת את ההכנות לקראת העונה החדשה. מי ש"פספסו" את המשחק היו האוהדים של הקבוצה מהאי השכן, שהחרימו אותו כ"מחווה לפלשתינים והתנגדות לישראל".

לפני המשחק הכריז מועדון האוהדים הפופולרי של אומוניה כי לא ישדר את המשחק: "אנו מצהירים בבירור שאנו מתנגדים לקים משחק ידידות זה. איננו יכולים להישאר אדישים כאשר 'לוחצים ידיים' עם קבוצות ממדינה שמדכאת, הורגת ועוקרת עם שלם במשך עשרות שנים. אנחנו לא נהפוך לחלק ממחזה שמתעלם ממציאות הכיבוש והדיכוי. חופש לפלשתין".

הקהל של אומוניה מוכר כ"אנטיפה" ומזוהה מאוד עם הצד השמאלי של המפה הפוליטית. לאורך השנים הם הניפו ביציעים שלטים בשבח הצבא האדום הסובייטי, צ'ה גווארה וכמובן מביעים תמיכה בפלשתינים וביציעים שלהם מתנופפים בדרך קבע דגלי אש"ף, שלטים אנטי-ישראליים ועוד.

שלט אנטי ישראלי ביציע של אומוניה ניקוסיה,

במשחק עצמו מתאו מאריץ' הבוסני הבקיע בדקה החמישית, אבל עם פתיחת המחצית השנייה דניאל דאפה הכישרון של היהלומים השלים מהפך בזק עם צמד שערים ובדקה ה-75 לי-ים דן הוסיף את השלישי. אנדראו הברזילאי רק צימק לקראת הסיום, אבל לא מנע את ההפסד לקבוצה של יוסי אבוקסיס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מכבי נתניה החליפה את הבעלות ועברה מידיאייל סגללקרן ההשקעות "Aliya Capital Partners". בצל העובדה שהקבוצהטרם צירפה רכשבחלון ההעברות ועל רקע הסאגה לגבי עתידו של פרדי ורגאס, הבעלים רוס קסטין הבהיר ברשתות החברתיות: "נוביל את נתניה למקומות שהיא לא הייתה בהן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...