"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יהפוך לשחקן הכי יקר בסגל: תומר יוספי סיכם בהפועל תל אביב
הקשר ההתקפי הישראלי שמשחק בקבוצת פוליסיה ז'יטומיר מליגת העל האוקראינית סיכם אצל האדומים על חוזה לעונה הקרובה • מדובר בלגיונר השני שחוזר לארץ ולאדומים אחרי דורון ליידנר, ובשחקן הכי יקר בסגל נכון לשעה זו
תומר יוספי. צילום: מאור אלקסלסי
פרסום ראשון

יהפוך לשחקן הכי יקר בסגל: תומר יוספי סיכם בהפועל תל אביב

הקשר ההתקפי הישראלי שמשחק בקבוצת פוליסיה ז'יטומיר מליגת העל האוקראינית סיכם אצל האדומים על חוזה לעונה הקרובה • מדובר בלגיונר השני שחוזר לארץ ולאדומים אחרי דורון ליידנר, ובשחקן הכי יקר בסגל נכון לשעה זו

עדי רובינשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

תומר יוספי הקשר ההתקפי הישראלי שמשחק בקבוצת פוליסיה ז'יטומיר מליגת העל האוקראינית סיכם בהפועל תל אביב, כך נודע ל"ישראל היום".

הקשר הישראלי ששיחק לאחרונה בהפועל חיפה אליה הושאל מהפועל ב"ש סיכם בהפועל תל אביב לעונה הקרובה.מדובר בלגיונר השני שחוזר לארץ ולאדומים, אחרי דורון ליידנר.

יוספי שיחק 11 משחקים בעונה החולפת וכבש שער אחד. הקבוצה האוקראינית שילמה להפועל באר שבע בתחילת העונה 250 אלף דולר עבור השחקן שהרוויח באוקראינה 260 אלף דולר לעונה, מה שהופך אותו נכון לתחילת הקיץ לשחקן הכי יקר בסגל של הפועל תל אביב שממשיכה להתחזק.

תומר יוספי, צילום: מאור אלקסלסי

המועדון האדום, שידע עליות וירידות לאורך השנים, מקווה כי דווקאתחת הבעלים אדמונד ספראתחזור הקבוצה להיות מהגדולות בכדורגל הישראלי ואף תיאבק על כל התארים.

על פי ההערכות,התקציב צפוי לעמוד על כ-60 מיליון שקלים, כאשר המועדון בונה גם על הכנסות נלוות: מכירת מנויים – שצפויה לשבור שיאים עם בין 15 ל-18 אלף מנויים – לצד חסויות, כספי מנהלת הליגה ושיתופי פעולה עסקיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
תומר יוספי, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...