שחקן מכבי חיפה מבוקש באירופה: "אם תהיה הצעה טובה, היא אולי תמכור"

באוקראינה דווח כי השוער גאורגי ירמקוב, ששב לירוקים אחרי עונת השאלה במולדתו, מעורר התעניינות באולימפיאקוס ובקבוצה מחמש הליגות הבכירות באירופה • יעזוב את המועדון מבלי שערך הופעה אחת?

גאורגי ירמקוב. צילום: Getty Images

בקיץ שעבר מכבי חיפה החתימה את השוער היהודי-אוקראיני גאורגי ירמקוב, ומיד השאילה אותו לאולכסנדריה ממולדתו. שנה חלפה מאז, ואם לשפוט על פי דיווח של העיתונאי האוקראיני מיכאילו ספיבקובסקי, ייתכן והשוער יעזוב את הירוקים מבלי שערך הופעה אחת במדיה.

על פי הדיווח ירמקוב מעורר התעניינות באולימפיאקוס ובקבוצה מליגה בכירה באירופה. "ממה ששמעתי, אם תהיה הצעה נורמלית, יכול להיות שחיפה תמכור אותו", אמר ספיבקובסקי על השוער, "יש התעניינות מאולימפיאקוס אפילו מקבוצה מאחת מחמש הליגות הבכירות. אני לא יכול להגיד את השם שלה כרגע, אין הצעה קונקרטית, אבל יש התעניינות".

באופן רשמי ירמקוב יהפוך שוב לשחקן מכבי חיפה ב-30 ביוני, אז תסתיים ההשאלה שלו לאולכסנדריה. עם זאת, העונה באוקראינה תמה כך שהשוער סיים את דרכו במועדון. יחד עם ירמקוב, אולכסנדריה רשמה עונה מצוינת וסיימה במקום השני בליגה - מעל שחטאר דונייצק ושלוש נקודות מתחת לאלופה דינמו קייב.

כזכור, ירמקוב בן ה-23 התראיין לאחרונה באוקראינה והתייחס לעתידו: "המצב שלי הוא שיש לי חוזה בתוקף עם מכבי חיפה ואני מחכה להצטרף. אם מועדון כלשהו מעוניין, עליו ליצור קשר איתי ועם המועדון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גאורגי ירמקוב, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר