"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פינת הפרשן

"יואב ג'ראפי מתאים למכבי תל אביב אבל אני לא מבין את העליהום על רועי משפתי"

יובל נעים ל"ישראל היום" לקראת המחזור הקרוב בליגת העל: "בעונה הבאה שניהם יצטרכו להיאבק על המקום בהרכב של האלופה" וגם: מה מכבי חיפה צריכה לאסוף עד סוף העונה לאחר שהבטיחה את מקומה באירופה, מי צריך להיות החלוץ הראשון של לאזטיץ' ומה תהיה זהות היורדת השנייה אחרי שחדרה נשרה ללאומית?

,עודכן
0השמעה
ג'ראפי. מתאים לאלופה. צילום: דני מרון

המאמן יובל נעים לא ממהר לחזור למגרשים, אף על פי שקיבל הצעות רבות מהליגות הראשונות בחודשים האחרונים. בשלב זה הוא ממתין להזדמנות שתאתגר אותו באמת, ובינתיים משתף את דעתו לקראת מחזור נוסף בליגת העל בפינת הפרשן של "ישראל היום".

האם ההפסד של מכבי תל אביב בטדי עשוי להכריע את האליפות?

"ההפסד של מכבי הבהיר דבר אחד – שמכאן והלאה היא חייבת לנצח את כל המשחקים, כולל משחק הבית מול הפועל באר שבע. אין לה אפשרות לאבד עוד נקודות, במיוחד לאחר שמעדה גם מול בית"ר וגם שבוע קודם לכן בתיקו מול מכבי חיפה. אין לה עוד מקום לתקלות".

דור תורג'מן או ערן זהבי – מי מתאים יותר למכבי תל אביב בישורת האחרונה?

"זו לא שאלה של מי מתאים, אלא עניין של שיטה. המאמן לא מוכן לשנות אותה מתחילת העונה. אני לא מבין איך עלו בהרכב בלי אושר דוידה וגבי קניקובסקי. לז'רקו לזאטיץ' יש החלטה לקבל בנוגע לחלוץ, ובלא מעט משחקים אפשר לשלב את שניהם, יחד עם דוידה בהתקפה, ולהסיט את פטאצ'י לקישור. ממילא מכבי שולטת בכ-70% מהמשחקים, ולא יקרה כלום אם פטאצ'י ישחק בקישור".

זהבי ביום שני האחרון בטדי,צילום: עודד קרני

האם יואב ג'ראפי מתאים למכבי תל אביב?

"ג'ראפישוער נהדר, והוא בהחלט מתאים למכבי תל אביב – במיוחד אחרי עונה מצוינת. אבל אני לא מבין את העליהום על רועי משפתי. לדעתי, הוא שוער טוב שמהר מדי ויתרו עליו. בעיניי, בעונה הבאה ג'ראפי ומשפתי צריכים להיות שני השוערים של מכבי, ומי שטוב יותר – שישחק".

מכבי חיפה הבטיחה השתתפות באירופה. האם עליה לתת הזדמנות לצעירים?

"אין לה ברירה. זו אחת העונות החלשות ביותר של מכבי חיפה בעשור האחרון, והקבוצה למעשה סיימה את העונה. עכשיו הזמן לבחון את השחקנים הצעירים, כדי שיקבלו ניסיון וישכנעו את הצוות המקצועי לקראת העונה הבאה".

ברק בכר,צילום: ברני ארדוב

מספר שחקנים בבאר שבע נמצאים בסכנת צהובים לקראת המשחק מול מכבי תל אביב. האם לפתוח איתם מול נתניה?

"זו שאלה קשה. מצד אחד, באר שבע עדיין לא הבטיחה את האליפות ולכן כל שחקן חשוב צריך לשחק. מצד שני, אתה רוצה להגיע למשחק העונה עם הסגל החזק ביותר. אין נוסחה אחת נכונה – צריך לסמוך על השחקנים שיהיו אחראיים, ולמזל באר שבע יש סגל איכותי ורחב".

מי לדעתך תהיה היורדת השנייה לצד הפועל חדרה?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"זה משתנה כל שבוע. לפני שלושה שבועות חשבתי שסכנין תרד, אבל מאז היא צברה תשע נקודות. מנגד, טבריה שכבר הייתה עם רגל וחצי בליגה הלאומית חזרה לתמונה. הכול פתוח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר