"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארגון לה פמיליה במתקפה קשה: "התאחדות של ערבים ושונאי ישראל!"

בזמן שבני סכנין מתקרבת לקאמבק לאצטדיון דוחא, ארגון אוהדי בית”ר ירושלים הביע את מחאתו על סאגת משחק רבע גמר גביע המדינה מול הקבוצה מהמגזר, שעתיד להתקיים בשבוע הבא: "אנחנו קוראים לכל הקהל בצו 8 לבוא למגרש, איפה שלא יהיה, גם ללא כרטיסים"

,עודכן
0השמעה
אוהדי בית"ר ירושלים. צילום: אלן שיבר

אחת הסוגיות המדוברות ביותר השנה בכדורגל הישראלי עדיין מתקיימת סביב משחק רבע גמר גביע המדינה בין בני סכנין לבית"ר ירושלים. כזכור, המפגש בוטל עקב ענייני אבטחה לאור דרישות המשטרה וסיפור האירוח של הצפוניים,שזכו בערעור אחרי שהירושלמים כבר קיבלו ניצחון טכני.

כעת, כשסכנין עמלה על אישור אצטדיון דוחא ועדיין שוב לא ברור בדיוק היכן יתקיים המשחק השבוע הבא, ארגון אוהדיבית"ר ירושלים– לה פמיליה יצא במתקפה קשה נגד ההתאחדות לכדורגל ונגד הקבוצה מהמגזר.

"התאחדות של ערבים ושונאי ישראל! חצי שעה ליהודים לא יכולים להזיז כדי לא לחלל שבת קודש, אבל יומיים בשביל ערבים שמבזים את מדינת ישראל וקוראים לחיילים שלנו רוצחים, להם אין בעיה להזיז את המשחק בכמה ימים. אפילו שחלילה לא נפגע ברגשותיהם של אויבי ישראל", נכתב בהודעה.

אוהדי בני סכנין,צילום: ברני ארדוב

עוד נכתב בהודעה: "תזיזו לאן ולמתי שאתם רוצים, אנחנו קוראים לכל הקהל בצו 8 לבוא למגרש, איפה שלא יהיה, גם ללא כרטיסים”, ועוד הוסיפו כי "אוטובוסים יאורגנו במידת הצורך למי שמתקשה להגיע ברכב פרטי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר