"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הזר החדש שבדרך להפועל באר שבע: "לפני כמה שנים היה צריך לשלם עליו 5-6 מיליון יורו"

יורי מדיירוש בן ה-30 צפוי להגיע מקבוצת אל נסאר מהאמירויות, כשבעברו הופעות בספורטינג ליסבון, בראגה, נירנברג וגנואה • מבחינת המאמן רן קוז'וך מדובר בדיוק בשחקן שרצה

,עודכן
0השמעה
יורי מדיירוש במדי בראגה. חיזוק בפרופיל גבוה. צילום: Getty Images

הקשר הפורטוגלי יורי מדיירוש צפוי לנחות בישראל מחר (רביעי) ולהצטרף להפועל באר שבע בכפוף לבדיקות רפואיות. המועדון השיג סיכום עם השחקן לגבי תנאיו והוא יהיה הרכש הזר השני בחלון ההעברו הנוכחי, אחרי הבלם קרלוס פונק.

מדיירוש בן ה-30 שיחק בעונה האחרונה באל נאסר מאיחוד האמירויות, כאשר הרזומה שלו מרשים עם עבר בקבוצות כמו בראגה, נירנברג, ספורטינג ליסבון וגנואה. המאמן רן קוז'וך חיפש במשך תקופה שחקן כנף ימין, אבל גם כזה שיכול לשחק בצד שמאל ומדיירוש עונה על הדרישות הללו.

יורי מדיירוש,צילום: Getty Images

אצל מוליכת הטבלה קיימת שביעות רצון מהרכש המסתמן, כאשר הבעלים אלונה ברקת השקיעה מאות אלפי יורו ברכש החדש. לגבי מדיירוש, אמרו בבירת הנגב, כי "מדובר בשחקן עם פרופיל גבוה. כדי להביא שחקן כזה לישראל לפני כמה שנים היה צריך לשלם 5-6 מיליון יורו".

מדיירוש צפוי להיות דובר הפורטוגזית הרביעי בקבוצה, יחד עם הבלם מיגל ויטור, הלדר לופס והקשר לוקאס ונטורה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר