טירוף בבית"ר ירושלים מהגעת עומר אצילי: "קשה להסביר זאת במילים"

המועדון מהבירה עדיין מנסים לעכל את הבשורות הטובות והחלו לחשוב איפה לקיים את אימון הבכורה עם הקשר: "אפשר היה בקלות למכור 10,000 כרטיסים" • אלפי חולצות הוזמנו, ציפייה שסולד אאוט תוך דקות למשחק הבכורה נגד ריינה ב-9.1

עומר אצילי חתם בבית"ר ירושלים // בית"ר ירושלים

בית''ר ירושלים בטירוף אחרי החתימה של עומר אצילי במועדון. משחק הבכורה של הרכש החדש צפוי להיות ב-9.1 בטדי מול בני ריינה והצפי הוא שכל הכרטיסים ייחטפו תוך דקות.

בבית"ר סיפרו כי ברק אברמוב השקיע בהחתמת אצילי סכומים לא רגילים, כ-400 אלף יורו לעונה (200 אלף לעונה הנוכחית). אבל רק ההכנסות במשחק מול ריינה צפויות לכסות את עלות הגעתו ולחצות את רף מיליון וחצי השקלים.

בנוסף, כפי שפורסם ב"ישראל היום", אברמוב מתכוון לשווק מנוי חדש עד לסיום העונה וההערכה היא כי גם שם יימכרו עוד כמה אלפי מנויים שיכניסו לקופה מיליוני שקלים.

אוהדי בית"ר ירושלים, צילום: דני מרון

הגעת אצילי שמה את בית''ר במקום אחר גם מבחינת מכירת מרצ'נדייז. "אם היה אפשר, כבר אתמול היינו מוכרים 2,000 חולצות של אצילי" סיפרו במועדון, "זה טירוף שקשה להסביר במילים, רק מי שנמצא כאן מבין אותו".

בבית"ר שוברים את הראש כיצד לקיים את אימון הבכורה של עומר אצילי בבית וגן. החשש הוא שיגיעו למעלה מ-5,000 אוהדים והדוחק יהיה גדול. "אפשר היה בקלות למכור 10,000 לאימון הראשון, כמו שעושות קבוצות כמו ריאל מדריד או ברצלונה" אמרו בבירה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עומר אצילי. צפי לאלפי אוהדים באימון הראשון, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר