"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיקוד העורף אישר: בשורה נהדרת לאוהדי הכדורגל הישראלי

רגע לפני שליגת העל חוזרת מהפגרה, ובעקבות הפסקת האש, התקבל האישור לקיים משחקים ללא מגבלת קהל באזורים נרחבים בארץ • אוהדי מכבי חיפה לא יוגבלו במשחק החוץ בפתח תקווה

,עודכן
0השמעה
אוהדי מכבי חיפה. צילום: דני מרון

הפסקת האש שנכנסה לתוקפה מוקדם יותר השבוע גרמה לכך שהערב (חמישי) אוהדי הכדורגל הישראלי קיבלו נהדרת, רגע לפני שליגת העל חוזרת לפעילות מהפגרה. פיקוד העורף אישר שהחל מהערב תוסר הגבלת ההתקהלות באזורים נרחבים בארץ ובהם אזורי ההנחיה השפלה, ירקון, דן, שרון, שומרון, מנשה, ואדי ערה, הכרמל, העמקים. על כן, הסרת ההנחיות תשפיע ישירות כבר על מחזור המשחקים הקרוב.

שלושה משחקים במחזור הקרוב בליגת העל שהיו אמורים להיערך עם מגבלת קהל, יוכלו להתקיים ללא מגבלה. הראשון שבהם הוא המפגש בין עירוני קריית שמונה להפועל חיפה מחר בנתניה, והמפגשים הנוספים הם בשבת בין מכבי פתח תקווה למכבי חיפה (אצטדיון המושבה) ובין הפועל חדרה לבני סכנין (אצטדיון נתניה).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

משחקים נוספים במחזור כמו הדרבי הירושלמי והמפגש בטרנר בין הפועל באר שבע למכבי נתניה גם כן לא יוגבלו מבחינת כניסת קהל, אבל כך גם היה עוד לפני הפסקת האש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר