"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו במפגש המרגש של ישראל קטורזה עם נשיא צרפת: "התחננתי בפניו להחזיר את החטופים"

הבדרן שטס לפריז כדי ללוות את נבחרת ישראל בסטאד דה פראנס שוחח עם עמנואל מקרון: "אמרתי לו שאני חבר טוב של אלי ביבס וביקשתי שיעשה הכל להחזיר את כולם הביתה"

,עודכן
0השמעה
מקרון עם קטורזה, אמש בסטאד דה פראנס. צילום: צילום מסך

נבחרת ישראל בכדורגל הצליחה אמש (חמישי) לרשום 0:0 מכובד מאוד מול נבחרת צרפת בסטאד דה פראנס במסגרת המחזור החמישי של ליגת האומות. במהלך המשחק הבדרן ישראל קטורזה, ששהה במתחם VIP באצטדיון האייקוני נתקל בנשיא צרפת עמנואל מקרון וביקש ממנו בשיחה קצרה ומרגשת להחזיר את החטופים.

"הייתי במשחק כדורגל וראיתי את נשיא צרפת, מקרון. ניגשתי אליו והצגתי את עצמי. אמרתי שאני נולדתי בצרפת ושאני קומיקאי בישראל ושלא מזמן פניתי אליו בתוכנית טלוויזיה בישראל בצרפתית", עדכן קטורזה באינסטגרם. "אמרתי לו שאני חבר טוב של אלי ביבס, סבא של הנכדים החטופים, וביקשתי שיעשה הכל להחזיר את כולם הביתה. ממש התחננתי בפניו. הוא הסתכל עליי ואמר שיעשה הכל", הוסיף.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קטורזה, שגם נתקל במהלך המשחק בגיבור ילדותו אנריקו מסיאס תיעד עצמו שר את התקווה ביציע ועודד את הנבחרת שסיימה כאמור בתיקו שנחשב להישג גדול עבור רן בן שמעון ושחקניו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר