מכבי חיפה וקבוצות נוספות יארחו ללא קהל: פיקוד העורף אישר את קיום מחזור הליגה

בעקבות ההנחיות והגבלות המעודכנות, הירוקים שעוד קיוו לארח בנתניה, ישחקו מול בני סכנין לעיני יציעים ריקים באצטדיון סמי עופר • כמו כן, ארבעה משחקים נוספים יתקיימו - אלה המועדים והמיקומים

אצטדיון סמי עופר. צילום: מאור אלקסלסי

החלטה סופית. מנהלת הליגה הודיעה היום (רביעי) כי לאחר קבלת אישור פיקוד העורף, נערכים לקיום משחקי המחזור השישי בליגת העל והמחזור השביעי בליגה הלאומית בהתאם ללו"ז שפורסם מראש ובאצטדיונים הביתיים של כל אחת מהקבוצות.

כזכור, מכבי חיפה חיפשה היכן לארח את משחק הליגה הקרוב ביום שבת מול בני סכנין בשל ההגבלות פיקוד העורף והסתמן שתעשה זאת בנתניה. אלא שכעת נודע כי תארח בסופו של דבר את ההתמודדות באצטדיון סמי עופר כאמור, לעיני יציעים ריקים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנוסף, גם המשחק בין עירוני טבריה להפועל חדרה יתקיים באצטדיון גרין ללא קהל (שבת), כמו גם מכבי פתח תקווה - בני ריינה באצטדיון שלמה ביטוח (שבת), מכבי נתניה - מכבי תל אביב בנתניה (ראשון) והפועל נוף הגליל - הפועל עכו בלאומית באצטדיון גרין (ראשון). יתר המשחקים יתקיימו כמתוכנן, עם קהל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר