"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מנצחת עם מה שיש: מכבי חיפה ממשיכה לעמוד באתגרים, על המגרש ומחוצה לו

האוהדים הירוקים הניפו שלט הקורא לדו קיום, וזה גם מה שנראה הערב על המגרש בנתניה • בזמן שברק בכר צריך להתמודד עם זרים שעוזבים, פרנצדי פיירו כבש ממצב נייח, ובזמן שסערת דיא סבע עדיין מתחוללת, הוא כבש את שערו השני העונה לקולות הבוז של היריבה • בסוף, 0:2 לסגנית האלופה, ששומרת על מאזן מושלם בליגה

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי חיפה חוגגים. צילום: אלן שיבר

כשברק בכר חזר למכבי חיפה לפני מספר שבועות הוא ציפה שהסגל שלו יהיה יותר חזק, אבל המלחמה משפיעה בין היתר גם על הכדורגל הישראלי וגם על הקבוצה שלו. זרים דומיננטיים שלא רצו להישאר בליגת העל פרשו כנפיים למקומות אחרים, זרים לא ממהרים לבוא לארץ הקודש והמאמן המעוטר צריך לדעת, בדיוק כמו שעשה לא פעם בעבר, להוציא את המיטב ממה שיש לו, ונכון לעכשיו מה שיש לו מספיק בשביל לפתוח את העונה בצורה מושלמת.

הערב (שבת), מול מכבי נתניה בחוץ, החבורה של בכר לא היתה מדהימה, אבל ידעה לצאת לפגרת הנבחרות עם שני ניצחונות משני משחקים עד כה והרבה דברים טובים שאפשר לקחת להמשך, ביניהם היכולת של דיא סבע. השחקן שהיה תחת אור הזרקורים, לא מבחירה, המשיך את היכולת הטובה שלו וכבש את השער השני.

אוהדי חיפה הניפו שלט במהלך המשחק שאומר כי "מכבי חיפה היא סמל לדו קיום" במטרה לחבר את סבע לקהל וסביר להניח שאם הוא ימשיך לשחק כמו שהוא משחק בתחילת העונה הזו, מערכת היחסים גם אם אלה ששרקו לו בוז לאחרונה, יחבקו אותו באהבה.

פרנצדי פיירו חוגג,צילום: אלן שיבר
איאד חלאילי. שוב קיבל את הקרדיט בהרכב,צילום: אלן שיבר
שחקני מכבי חיפה חוגגים,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דיא סבע ודולב חזיזה,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר