תשתלט על המצב? נבחרת ישראל משחקת בשעה זו מול נבחרת פרגוואי במסגרת בית ד' במשחקים האולימפיים בפריז. היא עושה זאת, שכמובן המחאה ביציעים והבוז ממשיך, ודגלי פלשתין ממשיכים להיות מונפים בקרב הקהל.
על המגרש, למרות שעדיין קיים סיכוי להעפיל לשלב הבא, החבורה של גיא לוזון עם נתון מדאיג במיוחד. נכון לכתיבת שורות אלו, במשחק וחצי, לא פחות מ-47 בעיטות נבעטו לשערה של ישראל.
הערב זה קרה 20 פעמים, ובמשחק הפתיחה מול מאלי - 25. במילים פשוטות, מדובר על בעיטה לשער של ישראל בערך כל שלוש דקות. האם זה עדיין יספיק לה כדי להמשיך ולחלום? נחכה ונראה.
אחרי ההפסד 4:2 לפרגוואי והניצחון 0:1 של יפן על מאלי סידר אולי מצב יותר נוח לישראל על הנייר. יפן הבטיחה כמעט מעשית את המקום הראשון בבית ד'.
בית ד':
- יפן - 6 נקודות (6+)
- פרגוואי - 3 נקודות (3-)
- מאלי - 1 נקודה (1-)
- ישראל - 1 נקודה (2-)
ביום שלישי יפן תשחק מול ישראל ומאלי מול פרגוואי, כאשר ניצחון של פרגוואי כך או כך יעלה אותה לשלב הבא. תיקו בשילוב ניצחון ישראלי על הסמוראים הכחולים, שיכולים לנוח, יעלה את ישראל. מאלי תעלה אם תנצח את פרגוואי בשילוב איבוד נקודות של ישראל. אם שתי האחרונות ירשמו ניצחונות בכורה בטורניר, אז כדי לעלות ישראל תהיה צריכה לנצח בהפרש גבוה יותר ממאלי, שכן ההכרעה בשובר שוויון היא על הפרשי שערים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
