"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

העיתונאי האנטישמי: "שחקני נבחרת ישראל חיילים, פיפ"א תומכת ברצח עם"

ריצארד מדהורסט, בריטי שלא הסתיר את דעותיו על ישראל על המלחמה ברשתות החברתיות, טוען: "לקח ארבעה ימים להשעות את רוסיה, פיפ"א תומכת בטיהור אתני"

,עודכן
0השמעה

מתוך X / נשיא פיפ"א מתייחס להדחה האפשרית של ישראל

פיפ"א החליטה אתמול (שישי) לדחות את הדיון בו הייתה אמורה להתקבל החלטה על האם להשעות את ישראל מתחרויות בינלאומיות לאור הטענות שהעלתה ההתאחדות הפלשתינית בקונגרס האחרון שנערך בבנגקוק.

מי שלא אהב את ההחלטה, בלשון המעטה יחד עם כל העולם הערבי, הוא העיתונאי הבריטי ריצ'ארד מדהורסט, שמפרסם ברשתות החברתיות באופן תכוף תכנים אנטישמיים. כתגובה להחלטת פיפ"א, הוא העלה טור דעה באתר "THE NEW ARAB" בה תקף את פיפ"א, ישראל ושחקני הנבחרת האולימפית.

נבחרת ישראל,צילום: AP

כותרת הטור המקומם היא: "הסגל של הנבחרת הישראלית מלא בחיילים-שחקנים. הכישלון של פיפ"א בהרחקתם הופכת אותם לשותפים לרצח עם". מדהורסט כתב, בין היתר כי "אחת הסיבות לבקשת ההתאחדות הפלשתינית להשעיית ישראל היא העובדה שכדי לשחק בנבחרת, השחקנים חייבים לשרת בצבא ולהיות חיילים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנוסף, כתב מדהורסט: "כדורגלני הנבחרת מעודדים רצח עם ברשתות החברתיות. לפיפ"א לקח ארבעה ימים כדי להשעות את רוסיה והמועדונים הרוסים, אבל כל מה שהם עושים לא מתקרב לברוטליות של ישראל בעזה. פיפ"א מעלימה עין ולוקחת חלק ברצח עם וטיהור אתני. הצבא הישראלי רצח עד כה שופט, קוון, מאמן בנבחרת האולימפית ועוד 266 כדורגלנים, כולל 60 ילדים בליגות הנוער".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר