"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל חיפה גברה 0:1 על הפועל ת"א, תומר יוספי כבש והקדיש שער לחברו שנרצח ולקמע של המועדון

לאחר שמונה שבועות, האדומות פתחו את מחזור החזרה הרשמי של ליגת העל לעיני בלומפילד ריק • הקשר ניצל טעות קשה של בריאן פאסי ועשה כבוד לחברו תומר אחימס ז"ל שנרצח בשבת השחורה ולעובד המועדון לשעבר סמ"ר גלעד רוזנבליט ז"ל שנפל בעזה • 1:1 בין בני סכנין למכבי נתניה

,עודכן
0השמעה
שחקני הפועל חיפה חוגגים עם יוספי, היום בבלומפילד. צילום: עודד קרני

שמונה שבועות בדיוק לאחר שמדינת ישראל את היום השחור ביותר מאז הקמתה, הכדורגל הישראלי חזר היום (שבת) רשמית לפעילות עם מחזור מלא כשהפועל תל אביב אירחה את הפועל חיפה מול אצטדיון בלומפילד ריק מאדם.

המארחת שגברה 0:3 על בית"ר ירושלים לפני פרוץ המלחמה, נפרדה ממאמנה מייקל ולקאניס שעבר לאייאקס כדי לשמש כעוזר מאמן כשעוזרו הספרדי בורחה למה קודם. אצל האורחים, רוני לוי הצהיר במסע"ת לקראת המשחק בניגוד לרוב מאמני ליגת העל כי הוא ושחקניו ערכו אימונים טובים במהלך הפגרה הכפויה ואכן הערב הם המשיכו את פתיחת העונה הטובה שלהם עם ניצחון קטן אבל כזה שנותן הרבה ביטחון להמשך.

בדקה ה-27 של המשחק הגיע השער היחידי שעלה על לוח התוצאות. הפועל תל אביב הניעה מאחור, אבל בריאן פאסי הצרפתי מסר את הכדור דווקא לתומר יוספי, שבלי בעיה גלגל פנימה. יוספי חשף חולצה ועליה הקדשה לחברו שנפל בעזה, סמ"ר תומר אחימס ואחר כך הניף חולצה לזכרו של סמ"ר גילעד רוזנבליט, שגם כן נפל בעזה והיה הקמע של הפועל חיפה בעברו.

בילו מול הגנת סכנין, הערב בדוחא,צילום: ברני ארדוב

עוד הערב: בני סכנין ומכבי נתניה נפרדו ב-1:1. איתן אזולאי (20) העלה את היהלומים ליתרון, בוריס אינו (49) בצד של נתניה ובסיל חורי אצל המארחת (81) ספגו האדום וכשנראה היה שהנקודות יילכו לשרון, יואל אבוחצירה (85) השווה וחילק את הנקודות.

הפועל פתח תקווה השיגה שלוש נקודות חשובות מאוד עם 0:1 על בית"ר ירושלים. פורצ'ן באסיי (29) כבש את שער הניצחון של המלאבסים, שהסתגרו במחצית השנייה אבל הצליחו כאמור לקחת את הנקודות מול החבורה של יוסי אבוקסיס שלחצה בסיום אבל לא מצאה את הרשת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחק נוסף:בני ריינה - מ.ס אשדוד 0:0.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר