"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אייטור קראנקה: "לדבר במונחים של הצלחה או כישלון מזכיר לי את המסע"ת של יאניס אנטטקומפו"

מאמן מכבי תל אביב התייחס לעונה שעברה על הקבוצה במסיבת עיתונאים לקראת חצי גמר גביע המדינה מול בית"ר ירושלים • "יובאנוביץ' התאמן, אבל זה לא מבטיח דבר" • ששרן ייני: "מוכנים להתקפות המעבר שלהם. יש לי אפס מחשבות על פרישה"

,עודכן
0השמעה
קראנקה וייני.צילום: אלן שיבר

מכבי תל אביב סיימה את הכנותיה לחצי גמר גביע המדינה מול בית"ר ירושלים שייערך מחר (רביעי) באצטדיון סמי עופר בחיפה, והיום נערכה מסיבת העיתונאים לקראת ההתמודדות. המאמן אייטור קראנקה שיתף בנוגע למצבו של ג'ורג'ה יובאנוביץ': "הוא התאמן היום, אבל זה לא מבטיח כלום. אדבר עם הצוות הרפואי ואגשש איתו - כי הרי הוא יגיד לי שהוא בריא לגמרי. הוא ישחק רק אם יהיה מוכן ב-100%, לא ניקח סיכון".

על האירועים במשחק של מכבי חיפה והפועל ב"ש אמש אמר הספרדי: "ראיתי את המשחק ברקע אבל הייתי עסוק בהכנה למשחק שלנו. אני סומך על תובע ההתאחדות ב-100% שיקבל את ההחלטות הטובות ביותר בנוגע למה שקרה אתמול".

קראנקה וייני במסע"ת,צילום: אלן שיבר

המאמן הוסיף: "בית"ר קבוצה טובה, אגרסיבית, יש לה שחקנים איכותיים. ניתחנו את הטעויות שעשינו נגדה, אני חושב שהשתפרנו מאז. כמובן שחשוב לדעת איך להתכונן ליריבה, אבל חשוב שנעשה את העבודה שלנו. תמיד יש לחץ, אני רגיל להתמודד איתו כי כשאתה בלחץ אתה לא מקבל את ההחלטות הטובות ביותר. אני צריך לשדר ביטחון, כמו שאני מבקש מהשחקנים לשדר. כישלון? זה מזכיר לי את מסיבת העיתונאים של יאניס אנטטקומפו. מה שחשוב זה כמה אתה עובד קשה בכל יום - וזה צריך להיות המסר".

קפטן הקבוצה שרן ייני אמר: "יש לנו משחק נגד קבוצה מצוינת ואטרקטיבית - נהיה צריכים להיות מאוד מרוכזים. אנחנו מכירים את השינויים שבית"ר עשתה, מנתחים אותה, מבינים את הכוונות של השחקנים שלה. אנחנו מרגישים מוכנים ובטוחים. אנחנו מוכנים להתקפות המעבר של בית"ר, נקשה על המסירות לשחקני ההתקפה שלהם... אבל אני לא רוצה לדבר על מה שנעשה. אני חושב שכל משחק הוא לגופו".

שרן ייני במסע"ת,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"כמובן שאנחנו מאוכזבים מהתוצאות בליגה, אבל האכזבה לא מנהלת אותנו. אנחנו מגיעים לכל אימון נקיים ולעשות את המקסימום. זו המהות של ספורטאי. מבחינה אישית אני נהנה מכל יום שאני מגיע לאימונים, מכל תרגיל, מכל משחק. אני עדיין רלוונטי, אני מבסוט. מתי שהקבוצה תצטרך אותי - אני שם. לצערי שברתי עצמות בפנים אז יצאתי מהרוטציה, אבל אני מחכה בסבלנות להזדמנות. יש אפס מחשבות על פרישה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר