התחתית לוהטת: עירוני קרית שמונה ניצחה את בני ריינה, בית"ר ירושלים את נס ציונה
הירושלמים נראו מצוין ויכולים להתכונן למפגש מול מכבי ת"א בגביע • עמית כהן (69) בר כהן (72) ודנילו אספרייה (82) כבשו לצהובים שחורים • אלמוג בוזגלו (76) צימק • הקבוצה הצפונית חזרה למאבקי ההישרדות אחרי שערים של סבאי (53), חבשי (74, פנדל) ושבירו (81) • שוויון זמני של אזולאי (58) לא החזיק מעמד
,עודכן
0השמעה
מסע ההישרדות שלעירוני ק"ש עדיין לא נגמר. הזרם סוחף אותה ללאומית, אבל היא מנסה להיאחז בכל נקודה בדרך, בתקווה שיקרה לה נס. הערב (שבת) מול בני ריינה, ק"ש נאחזה בשלוש הנקודות. הראש עדיין לא מעל המים, אבל במצב של הצפוניים מתחת לקו האדום, זה עוד קצת אוויר.
סלובודן דראפיץ' עלה עם הרכב ששידר סוג מסוים של ייאוש. איתמר שבירו ומוחמד שכר, שני הכובשים המצטיינים שלו, נותרו על הספסל. המאמן רצה להוריד משקל מהסירה שמלאה במים, אבל הוא זרק החוצה שניים מחבלי ההצלה היחידים שיש לו בסגל. אחרי 45 דקות ו-0:0, הוא העלה אותם בחזרה וזה השתלם לו. ק"ש נראתה פתאום כמו קבוצה שיכולה להבקיע.
סנין סבאי (53) כבש ראשון, שלומי אזולאי השווה זמנית לריינה (56), אבל עאיד חבשי (73) ואיתמר שבירו (81) העניקו ניצחון יקר לק"ש, שעדיין זקוקה לנס ולאיבוד נקודות של הפועל ת''א מחר מול בני סכנין, לפני המשחק מולם בשבוע הבא. גם ריינה הסתבה בעקבות ההפסד שלה. ככה זה בתחתית, כשאתה נשען לאחור בנחת הכי קל ליפול. למזלם, את העבודה שלהם הם עשו במשחקים הקודמים.
צילומים: מאור אלקסלסי
בית"ר ירושלים - סקציה נס ציונה 1:3
אחרי שראתה את עירוני קריית שמונה מנצחת את בני ריינה ומורידה אותה באופן רשמי לליגה הלאומית אחרי עונה אחת בלבד, לסקציה נס ציונה לא היה כבר על מה לשחק וזה תורגם להפסד נוסף, 3:1 לבית"ר ירושלים המרוצה.
69 דקות חיכו באצטדיון שלמה ביטוח לשער הראשון, שאותו כבש עמית כהן. בר כהן הכפיל (72), אלמוג בוזגלו (76) צימק, ודנילו אספרייה (82) חתם. כוכב הערב היה ירדן שועה, שבישל את הראשון ואת השלישי והגדיל את הפער בפסגת מלכי הבישולים העונה עם 16 כאלו.
