"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יודעים שיש התעניינות": מכבי חיפה תכריע על עתידו של ברק בכר לפני תום העונה

האלופה לוקחת בחשבון שיש על שולחנו של המאמן מספר הצעות והדברים עשויים להיחתך לגביו בשבועות הקרובים • המאמן שטף את שחקניו במחצית מול מכבי נתניה • סק ייעדר מהמשחק מול הפועל ירושלים לאחר שספג כרטיס צהוב חמישי

,עודכן
0השמעה
בכר, אתמול בסמי עופר, צילום: אלן שיבר

מכבי חיפה תכריע לגבי עתידו של המאמן ברק בכר עוד לפני סיום העונה הנוכחית. לבכר חוזה לעונה הבאה, אבל ההצעות מאירופה זורמות והרצון הוא לחתוך את הדברים. בשבוע שעבר בכר דחה הצעה רשמית מאולימפיאקוס, שרצתה אותו באופן מיידי.

ההצעה מהכוכב האדום בלגרד עומדת בעינה כאשר הסרבים מפעילים לחץ שיחתום, כאשר במקביל בסקוטלנד דווח על התעניינות מסלטיק. "אנחנו יודעים שיש התעניינות וברור לנו שיהיו עוד הצעות", אמרו בחיפה, "בסוף אם תהיה הצעה ממועדון גדול באירופה, יענקל'ה שחר ייתן לברק את ברכת הדרך. כרגע רוצים לזכות באליפות שלישית ברציפות".

בינתיים, בכר והקבוצה שלו בדרך להשגת המטרה אחרי ה-1:4 אמש על מכבי נתניה. אחרי המשחק, שחקני הקבוצה והצוות המקצועי חגגו יום הולדת 82 לנשיא המועדון יעקב שחר. חיפה ביצעה אתמול מהפך בפעם השישית העונה, נתון יוצא דופן. במחצית המשחק, בפיגור 1:0, המאמן ברק בכר ערך אסיפה קצרה, במהלכה אמר לשחקנים: "איבדתם את הראש, מה זו השחצנות הזאת?". גם הקשר צ'ארון שרי אמר מספר דברים והשחקנים יצאו לדשא זמן קצר אחרי שנכנסו לחדר ההלבשה והמתינו לשחקני נתניה.

בנושא אחר, הבלם עבדולאי סק, ספג כרטיס צהוב חמישי וייעדר מול הפועל ירושלים במשחק החוץ בטדי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, מינהלת הליגות בכדורגל החליטה להעניק את השער הראשון אתמול של מכבי חיפה לעומר אצילי, זאת על פי דו"ח השופט, מה שאומר שהוא העלה את מאזנו ל-20 שערי ליגה העונה, 3 יותר מערן זהבי שמתחרה איתו על מלכות השערים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר