"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי תל אביב רוצה אחוזים ממכירה עתידית של אוסקר גלוך

נציגים של רד בול זלצבורג יגיעו היום לישראל כדי לסגור את מעברו של השחקן • למרות שסעיף השחרור עומד על 7 מיליון יורו, המחיר עשוי להשתנות

,עודכן
0השמעה
אוסקר גלוך.הכל סגור וחתום, צילום: אלן שיבר

מספר נציגים בכירים של רד בול זלצבורג, ינחתו היום (שני) בישראל, ויצטרפו למנהל המקצועי של המועדון, כריסטוף פרוינד, שהגיע ארצה כבר אתמול. זאת, על מנת להשלים את רכישתו של אוסקר גלוך.

אנשי זלצבורג יגיעו כמובן גם לאצטדיון בלומפילד, לצפות במשחק הערב של הצהובים נגד מכבי חיפה, במה שאמור להיות המשחק האחרון של הכישרון הצעיר במדי מכבי תל אביב.

למרות שהאוסטרים ביקשו לממש את סעיף השחרור של גלוך, העומד על 7 מיליון יורו, ייתכן כי סכום העסקה ישתנה, מפני שבמכבי תל אביב מנסים להשאיר לעצמם אחוזים ממכירה עתידית של השחקן.

בינתיים, אפילו בעולם מדווחים על המעבר הצפוי של גלוך לזלצבורג, וגם העיתונאי המוערך פבריציו רומאנו צייץ וכתב כי השיחות יימשכו השבוע במטרה לסגור את העסקה.

Red Bull Salzburg want to complete the signing of the Maccabi Tel Aviv gem Oscar Gloukh very soon - talks are very advanced ⭐️#transfers

Discussions will continue this week to get the deal done and sealed soon.pic.twitter.com/6GiYwEis3U

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)January 23, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר