בהפועל באר שבע מכוונים אצבע מאשימה לשופט: "נשדדנו"

הדרומיים מתקשים להבין מדוע עבדולאיי סק לא הורחק לאחר שפגע בשי אליאס בפתיחת המשחק • למרות התחושות הקשות, הצוות המקצועי לא מוריד את הראש ומעוניין להנחית שני זרים בחלון ההעברות

שחקני ב"ש יורדים שפופים, אתמול בסמי עופר, צילום: אלן שיבר

בהפועל ב"ש לא זוכרים אכזבה כה קשה אחרי הפסד ליגה. ההפסד למכבי חיפה (0:2) קטע רצף של שבעה ניצחונות ליגה, אבל הרחיק את הקבוצה שבע נקודות מהפסגה. מעבר לכך, ההחמצה של דור מיכה בתחילת המשחק, הפנדל המוחמץ של שאפי סולימנוב וטענות במועדון לכרטיס אדום שלדעתם היה צריך להישלף לעבדולאי סק, גרמו לתחושת חמיצות.

"נשדדנו", אמרו במועדון והוסיפו: "היינו טובים יותר ולא הגיע לנו להפסד. חלק מהחלטות השיפוט היו לרעתנו וזה בלשון המעטה. סק פגע באליאס ללא כדור והייתה עבירה על עמרי גלזר בשער השני. ההחלטות האלה יכולות לשנות משחק עונה".

יחד עם זאת, בבירת הנגב לא מוותרים על העונה. המאמן אליניב ברדה מעונין לחזק את הסגל בשני זרים בינואר. הבעיה היא, שיש לשחרר שניים מהמצבת הקיימת. יוג'ין אנסה, שפתח בהרכב והיה טוב, מתעקש להישאר. מעבר לכך, למועדון יש למעלה ממיליון יורו לשלם לזרים שאינם נמצאים בתכניות. מדובר באנדרה מרטינש, דויד פטרוצ'י ואלטון אקולטסה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הבעלים אלונה ברקת תנסה להשתחרר מהשלושה בינואר כדי לפנות מקום בתקציב ובסגל. אם תצליח, יהיה קל יותר להביא זרים. "כרגע חסרה לנו איכות בהתקפה", הודו בב"ש, "זה יכול היה להיות ההבדל בין הפסד לניצחון מול מכבי חיפה. עם חיזוק נכון אפשר לעשות הכל העונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר