"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הסרת חלודה בדרך לשמינית הגמר: 0:1 למכבי חיפה על נוף הגליל
הירוקים שיחזרו ביום שני הבא לליגה במשחק ביתי מול סכנין, עלו לשלב 16 האחרונות על חשבון הקבוצה מהלאומית • לאחר 39 דקות מוחמד אבו פאני ביצע מהלך נהדר וחתם את התוצאה הסופית
אבו פאני חוגג, הערב בנוף הגליל

הסרת חלודה בדרך לשמינית הגמר: 0:1 למכבי חיפה על נוף הגליל

הירוקים שיחזרו ביום שני הבא לליגה במשחק ביתי מול סכנין, עלו לשלב 16 האחרונות על חשבון הקבוצה מהלאומית • לאחר 39 דקות מוחמד אבו פאני ביצע מהלך נהדר וחתם את התוצאה הסופית

,עודכן
0השמעה

מאז מכבי חיפה שיחקה באצטדיון גרין בפעם האחרונה במסגרת ליגת העל, אז הפסידה לבני ריינה, היא מחזיקה ברצף של שבעה ניצחונות בכל המסגרות. הערב (שני) כשהיא עדיין חסרה לא מעט שחקני מפתח וכשהיא עדיין עם חלודה שהטברה בשבועות האחרונים בעקבות פגרת המונדיאל, הגיע חזרה שוב לאותו אצטדיון למשחק מול הפועל נוף הגליל במסגרת סיבוב ח' בגביע המדינה.

הירוקים ידעו שבמסגרת הגביע, היכולת היא לא הדבר הכי חשוב, אלא ההעפלה והיא אכן הצליחה לסמן וי על מוקש לא פשוט, בטח בנקודת הזמן הזאת כשהיא לא שיחקה מספר שבועות משחק רשמי לאור גביע העולם בקטאר.

אז עדיין ללא דולב חזיזה, נטע לביא ודילן בטובינסיקה, כשגם עבדולאי סק, צ'ארון שרי ושון גולדברג לא היו זמינים הירוקים הצליחו לנצח 0:1 קטן גדול משער של מוחמד אבו פאני. המקומיים, ששיחקו אשתקד בליגת העל אבל לא החזיקו מעמד ניסו להקשות, הגיעו לכמה מצבים אבל בשביל להפתיע את האלופה בשנתיים האחרונות, הם היו צריכים ליותר מזה ולא היה להם את הכלים. חיפה תחזור לליגה במשחק ביתי מול בני סכנין בשבוע הבא, כשהיא יודעת שהיא צריכה לשפר את היכולת שלה אם היא רוצה לשמור על הפסגה.

מהלך המשחק:

1: אביעד שילוח הוציא את ההתמודדות לדרך.

10: אצילי סובב לפינה הרחוקה אבל פספס את המסגרת של לוי.

24: טומלין פגע בצורה קשה במנחם אבל ניצל וקיבל רק צהוב משילוח.

30: אבו פאני בעט מחוץ לרחבה אבל לוי הדף מצוין לקרן.

35: קהינדה שנפצע הוחלף על ידי מוטי מלכה ולא נראה מרוצה מההחלטה להוציאו.

39: שער! מכבי חיפה עולה ל-0:1. מאוויס צ'יבוטה קיבל כדור, החזיק אותו ברגל בצורה נהדרת, מצא את אבו פאני שעשה מהלך אישי נהדר ומצא את הרשת.

45: עמוק בתוספת הזמן סאן מנחם ביצע עבירה ברחבה על שחקן נוף הגליל אבל שילוח החליט שאין עבירה והוריד את השחקנים לחדר ההלבשה.

50: אצילי הגביה קרן, מנחם המשיך עם הראש ואליהו ביצע מספרת שהלכה רחוק מעל השער.
6+90: שריקת הסיום. 0:1 למכבי חיפה שעולה לסיבוב הבא.
אוהדי מכבי חיפה, הערב. התגעגעו לקבוצה שלהם,צילום: מאור אלקסלסי
טווה משגיח על מוחמד,צילום: מאור אלקסלסי
אבו פאני גולש, הערב,צילום: מאור אלקסלסי
אבו פאני. העלה את האלופה ליתרון מוצדק,צילום: מאור אלקסלסי
אצילי מול איבגי,צילום: מאור אלקסלסי

הרכבים:

הפועל נוף הגליל:ברק לוי, יונתן לוי, גוטי, ג'ניה ברקמן, בר איבגי, דייויד טווה, איתן ולבלום, נאור עבודי, עודד צוקול, והיב חביבאללה, לנרי קהינדה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מכבי חיפה:רועי משפתי, ינון אליהו, עופרי ארד, רמי גרשון, סאן מנחם, פייר קורנו, מוחמד אבו פאני, עלי מוחמד, עומר אצילי, מאוויס צ'יבוטה, דין דוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו