"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גאדיר לא יורחק וישחק נגד מכבי ת"א

היועץ המשפטי קבע כי לא היה מקום להרחקתו של גאדיר לאחר שפגע בעדי נמני במשחק נגד רעננה • בעקבות החלטה זו הוא יעמוד לרשות ברק בכר במשחק העונה בשבוע הבא • נוואקמה צפוי להיעדר בין שלושה לארבע שבועות

,עודכן
גאדיר. ייטול חלק במשחק העונה אחרי הכל // גאדיר. ייטול חלק במשחק העונה אחרי הכל

אנחת רווחה בהפועל באר שבע. בקבוצה קיבלו היום (ב') הודעה מההתאחדות כי לאחר בחינת האירוע בו היה מעורב השחקן מוחמד גאדיר במשחק נגד הפועל רעננה החליטו היועץ המשפטי של ההתאחדות, עו״ד אפרים ברק, והתובע, עו״ד ניר רשף, כי לא היה מקום להרחקת השחקן. בכך הוא יעמוד לרשות ברק בכר במשחק העונה בשבוע הבא נגד מכבי ת"א. לפיכך תובע ההתאחדות החליט כי לא מדובר במקרה חריג בחומרתו המחייב העמדה לדין על סמך ההקלטה של המשחק.

כזכור בדקה ה-78 חבט גדיר בראשו של עדי נמני מהפועל רעננה. השופט, אוראל גרינפלד אשר לא ראה את האירוע, לא ציין את הפגיעה בדוח השיפוט ולפיכך תובע ההתאחדות קיבל את החלטה לאחר צפייה בקטע הטלוויזיוני של האירוע. במועדון הבאר שבעי החליטו שלא להגיב לנושא.

בנושא אחר, בבדיקת אולטראסאונד שנערכה לקשרה של הפועל באר שבע, טוני נוואקמה, שנפצע במהלך המשחק נגד הפועל רעננה והוחלף במחצית אובחן קרע קטן בשריר הירך האחורי. בקבוצה

מקווים להכשיר את הקשר במהירות, אך ההערכה היא כי יעדר מהמגרשים בין שלושה לארבעה שבועות ויחמיץ את משחק העונה נגד מכבי ת"א בשבוע הבא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר