בנבחרת ישראל החמיאו לשחקנים שהגיעו לחלון, אלון חזן יערוך שינויים בהרכב לקפריסין

הצוות המקצועי החמיא לשחקנים שהגיעו ולדבריהם: "לא חושבים על חופשה אלא על איך ללבוש בגאווה את המדים הלאומיים" • דניאל פרץ צפוי לשחק במקומו של עמרי גלזר, כאשר בהגנה רז שלמה יפתח כבלם, מקס גרצ'קין יקבל דקות כמגן שמאלי, ובקישור - קפטן הנבחרת ביברס נאתכו צפוי לעלות ב-11

שחקני הנבחרת חוגגים אתמול, צילום: אלן שיבר

נבחרת ישראל עברה אמש (חמישי) בהצלחה את משחק ההכנה מול זמביה עם ניצחון 2:4, וכעת הפנים ליום ראשון, כאשר תפגוש את קפריסין.

בנבחרת החמיאו מאוד לשחקנים שהגיעו ולדבריהם "לא חושבים על חופשה אלא על איך ללבוש בגאווה את המדים הלאומיים". בצוות המקצועי החמיאו לבלם שון גולדברג שעלה פצוע וקיבל משככי כאבים כדי לשחק. סיפור דומה היה עם הקשר דור פרץ, שלא ויתר על ההזדמנות שקיבל. למרות העומסים, שחקני מכבי חיפה, בהם גולדברג, נטע לביא ודין דוד, צפויים להישאר בסגל, אם כי המאמן אלון חזן יבצע שינויים כדי לאפשר לעוד שחקנים לקבל דקות.

פרץ. לא ויתר על ההזדמנות, צילום: אלן שיבר

המנהל המקצועי יוסי בניון החליט שלא לזמן שחקן נוסף במקומו של מיגל ויטור, ששוחרר אמש עקב עומס ממנו הוא סובל. ויטור גם כך לא צפוי היה לשחק מול קפריסין. בין השינויים הצפויים ביום ראשון, צפוי חזן לפתוח בשער עם שוער מכבי ת''א דניאל פרץ במקומו של עמרי גלזר. בהגנה רז שלמה יפתח כבלם, מקס גרצ'קין יקבל דקות כמגן שמאלי, ובקישור - קפטן הנבחרת ביברס נאתכו צפוי לעלות ב-11.

נאתכו התאכזב כשלא קיבל דקות מול זמביה למרות שהתחמם דקות ארוכות. חזן הסביר כי היה צריך לבצע חילופים התקפיים יותר בשל תוצאת המשחק שהיה בדקות הללו 2:2. הקשר אוסקר גלוך ערך הופעת בכורה במדים הלאומיים בגיל 18 ויקבל גביע הוקרה לרגל האירוע. שחקן מכבי ת''א נמצא גם הוא בתמונת ההרכב לקפריסין. 

גלוך. יקבל גביע הוקרה, צילום: אלן שיבר

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר