הפסד ראשון העונה לזיו אריה: בני סכנין ניצחה את הפועל ירושלים 1:2
הריצה האדירה של הקבוצה של זיו אריה נעצרה באצטדיון טדי • דרוויש ופוליץ' כבשו לקבוצה של סילבס • טוגי איזן זמנית • בני סכנין מתבססת בפסגה
, עודכן
0השמעה
הריצה נעצרה: הפועל ירושלים הפסידה הערב (שבת) 2:1 לבני סכנין במחזור השביעי של ליגת העל. הקבוצה של זיו אריה הפסידה לראשונה העונה, לאחר הניצחון הענק על מכבי חיפה והניצחון על הפועל תל אביב.
הקבוצה מהמגזר הגיעה נהדר למשחק באצטדיון טדי וכבר בדקה ה-7 דרוויש גבר ברחבה על שלום ודחק לרשת של הירושלמים את ה-0:1 של האורחים. היתרון נשמר עד המחצית השנייה, אז הראל שלום שלח מסירת רוחב אל תוך רחבת החמש, שם נותר וויליאם טוגי שדחק לרשת את שער השוויון בדקה ה-63.
אבל בדקה ה-79 סכנין שוב הדהימה את הירושלמים, כאשר דרוויש (כובש השער הראשון) הגביה לרחבה, ומשם דווקא שני הבלמים של סילבס שיתפו פעולה בדרך לשער היתרון. חילו העביר עם הראש לפוליץ', שבעט לרשת של אדליי.
בסיום ניצחון גדול לחבורה של חיים סילבס, שרושמת ניצחון שני ברציפות בליגה ונמצאת חזק בצמרת עם 13 נקודות. זיו אריה והפועל ירושלים עם הפסד ראשון העונה.
