"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בהפועל ירושלים מאושרים: "הסבלנות משתלמת"

במועדון מהבירה מרוצים מהיכולת בניצחון על מכבי חיפה • זיו אריה נשאר צנוע, והמטרה שהוא מסמן היא עדיין להימנע מקרבות ההישרדות • גיא בדש נמצא בהמתנה, ועשוי לקבל זימון לנבחרת בעקבות פציעה של שחקן אחר

,עודכן
0השמעה
הפועל ירושלים חוגגת אתמול, צילום: אלן שיבר

שמחה עצומה בהפועל ירושלים אחרי הניצחון אמש (ראשון) על האלופה מכבי חיפה, ולא פחות חשוב מכך מהיכולת הנפלאה שהציגו השחקנים של המאמן זיו אריה, שהיו כאלה שרצו שיעזוב את הקבוצה בעונה שעברה.

"יש אצלנו סבלנות והסבלנות משתלמת", אמרו בסביבת המועדון. אגב, אריה עצמו, שומר על צניעות ועדיין לא מסמן מטרות גבוהות, אלא רוצה שהקבוצה שלו לא תסתבך העונה במאבקי ההישרדות כפי שקרה לה בעונה שעברה.

האדומים חוגגים אתמול,צילום: אלן שיבר

מי שגרפו את מירב המחמאות הם כמובן אופק ביטון המושאל מהפועל ת"א, שכבש צמד ועשוי להירכש על ידי המועדון, וכן גיא בדש, שבישל את השער הראשון ונמצא בתקופה נהדרת. הקשר נמצא ברשימת ההמתנה לסגל נבחרת ישראל, כך שבמקרה של פציעה או מסיבה אחרת הוא עשוי לקבל את הזימון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בדש עצמו התייחס לניצחון הגדול של קבוצתו על הירוקים ואמר: "מכבי חיפה לא באו זחוחים. הם באו בהרכב החזק שלהם ושיחקו ברצינות. לאן אנחנו יכולים להגיע? אני לא יודע להגיד, אנחנו יכולים להילחם על הירידה אבל גם להיות בפלייאוף העליון. השנה השנייה אצל זיו אריה תמיד נראית טוב יותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר