"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
דעה

כשהפועל מנצחת את בית"ר, הזיעה והדביקות לא מעניינים אף אחד

אחרי העברת הבעלות של הירושלמים לידי ברק אברמוב, המשחק מולם הפך להרבה יותר מסתם התמודדות אפורה בגביע הטוטו • למרות לא מעט חששות, אפשר קצת לחייך • טור אדום

,עודכן
0השמעה
אוהדי הפועל ת"א, אתמול בבלומפילד, צילום: אלן שיבר

באמצע השבוע פתאום קיבלנו את הבשורה - בית״ר ירושלים לא מתפרקת והיא מתכוננת בכל הכח למשחק הקרוב בשבת בגביע הטוטו שפתאום מקבל משמעות. גביע מיותר שגם מי שהמציא אותו לא מבין את סדר המשחקים ואת דרך ההתקדמות במפעל.

פתאום זה לא סתם עוד משחק אימון שמגיעים סמוך לשריקה בשביל לפגוש את החבר'ה ולשיר שירים של זוהר ארגוב ביציע, זה לא סתם עוד משחק שבאים לבחון את שחקני הרכש, לשרוף את המגן הזר החדש אחרי חמש דקות ולקבוע בתקיפות "אין לו קשר לענף" כששאר שחקני הרכש בכלל לא עברו בבקרה.

יש התרגשות, בית״ר מגיעה בשבת לבלומפילד. בית״ר המפורקת מגיעה אחרי מסיבת עיתונאים קורעת לב, שבה דאגו להאשים את כולם (כן כן, אנשים בני 70 שקונים כרטיס נוער זה לגמרי עליכם) חוץ מאת מי שבאמת אשם.

גאנם. ממתי הפועל כובשת ב-2 קרנות?,צילום: אלן שיבר

והנה למחרת מגיע האביר על רול סושי לבן, בית״ר נשארת בליגה והם מגיעים בטירוף. יש קצת חששות, מרגיש שאין יותר מידי מה להרוויח מהמשחק הזה אבל הנה התחושה שחיכינו לה כל הפגרה כשישבנו על קוצים בבית, עכשיו העונה מתחילה. נכנסים לבלומפילד, החום גורם לך להרגיש כבר בסיום עליית המדרגות ביציע כמו שלומי אזולאי אחרי ספרינט בדקה 60 ואתה תופס את הצד ומתנשף בכבדות.

נרגעים, אומרים שלום לחבר’ה והמשחק מתחיל. בונא הפועל משחקים כדורגל! אולי זה בית״ר חלשה מתמיד? אבל מרגיש שהפועל משתלטת על המשחק. הפועל מחמיצה ומחמיצה ומרגיש שאחרי אברמוב הפעם אלוהים בא להציל את ביתר ירושלים.

והנה מחצית שנייה, פתיחה קצת מהוססת של הפועל ואז פתאום משום מקום בקרן זה מגיע. אופיר קריאף שעסוק בלהתגרות בקהל של הפועל במקום לכסות בקרן את קייס גאנם (קלאסי) שעולה גבוה ונוגח את זה פנימה. אני לא מספיק להתאושש מהגול הראשון והנה עוד גול מקרן, הפעם זה אוז'בולט. אף אחד לא מאמין, מתי הפועל הבקיעה פעמיים מקרן במשחק? לאף אחד כבר לא אכפת מהזיעה והדביקות וכולם אחד על השני. ביתר חזרה? אם היא תראה ככה עדיף שכבר הייתה מתפרקת. אחלה סיפתח, תודה הפועל. יאללה הלכתי לראות שוב פעם את התקציר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הכותב הינו אוהד הפועל ת"א.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר