"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי חיפה: נחשפה החולצה לעונת 2022/23, פיירו ינחת בימים הקרובים

האלופה השיקה את המדים החדשים לקראת העונה הקרובה שאמורה להיות השנה האחרונה עם נייקי • חלוץ האיטי שהסכים לתנאי החוזה שהוצע לו, ינחת ויוצג יחד עם המגן השמאלי פייר קורנו שחתם לשנתיים

, עודכן
0השמעה
אצילי עם המדים החדשים של האלופה, צילום: באדיבות מכבי חיפה

מכבי חיפה השיקה היום (חמישי) את תלבושת הבית שלה לעונה הבאה. המדים של חברת נייקי, בצבעי ירוק ולבן מעורבים בפסים, יחליפו את חולצת העונה שעברה שהייתה המוצלחת בהיסטוריה של המועדון מבחינת מכירות. בהמשך יושקו שתי תלבושות נוספות, לבנה ושחורה למשחקי החוץ.

בנושא אחר, חלוץ הרכש החדש, פרנצדי פיירו, צפוי לנחות בישראל לקראת החתימה במועדון. הירוקים לא בזבזו זמן. מיד לאחר הסיכום הסופי מולו ומול קבוצתו הצרפתית גנגאן, נרכשו עבורו כרטיסי טיסה כדי להוציא את העסקה לפועל. פיירו בן ה-27, שחקן נבחרת האיטי, אמור לעבור בדיקות רפואיות ואחריהן לחתום על חוזה ל-3 שנים בשורות האלופה, כאשר כפי שפורסם כאן, הוא ישתכר כ-440 אלף דולר לעונה ולמועדון תהיה אופציה להאריך את ההתקשרות בשנה נוספת. פיירו הוא אחד השחקנים היקרים בתולדות המועדון מהכרמל כאשר נרכש תמורת 1.6 מיליון יורו.

חיפה אמורה להודיע על החתמתו יחד עם המגן השמאלי הצרפתי, פייר קורנו, שעבר בדיקות רפואיות וחתם על חוזה לשנתיים. קורנו נרכש מריאל אוביידו הספרדית ויחד עם פיירו, השניים יצטרפו לאימונים בהקדם ויחלו יחד עם חבריהם החדשים את ההכנות למשחק הראשון מול אולימפיאקוס במוקדמות ליגת האלופות (20 ו-27 ליולי). עוד לפני כן, חיפה תמריא בשבוע הבא למחנה אימונים בהולנד, שם יתקיימו שלושה משחקי אימון. זו למעשה תהיה ההכנה האחרונה לקראת המשימות האמיתיות באירופה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שני שחקני הרכש החדשים, פייר קורנו ופרנצדי פיירו, מצטרפים לדניאל סונדגרן השבדי ברשימת הרכש של ברק בכר לעונה שבפתח. גם המגן ינון אליהו הצטרף ונראה כי חיפה תצרף אולי עוד שחקן אחד בהגנה/קישור עד תחילת הליגה בסוף חודש אוגוסט ובכל תשלים את בניית הסגל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר