"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל חיפה: אלבז ושוקרני יישארו בארץ

הקבוצה הודיעה לשני השחקנים, שרק הגיעו למועדון כי לא ימריאו למחנה האימון באיטליה וישארו להתאמן עם הנוער • כרגע אין מועמדות לקלוט את השניים

,עודכן
אלבז (מימין). יחל להתאמן עם קבוצת הנוער עד שימצא קבוצה // אלבז (מימין). יחל להתאמן עם קבוצת הנוער עד שימצא קבוצה

הפועל חיפה הודיעה לקשר רועי שוקרני ולחלוץ אלי אלבז כי הם נגרעים מסגל הקבוצה הבוגרת ועוברים להתאמן עם קבוצת הנוער. יתרה מכך, הם לא ימריאו לאיטליה למשחק מול אטאלנטה ביום חמישי במסגרת מוקדמות הליגה האירופית.

על הצעד הקיצוני החליט ניר קלינגר לאחר כמה שיחות עם השניים, כאשר הם נמצאים במועדון כחודש ימים בלבד. שוקרני חזר לקריית חיים אחרי עונה בהפועל רעננה, ואילו אלבז שב אף הוא למועדון שבו גדל מאפולון סמירניס היוונית.

לפני קצת יותר משבוע כבש אלבז את השער, שהעלה את מחזיקת הגביע סיבוב בליגה האירופית, אך למרות זאת קיבל קלינגר את ההחלטה שעליו לחפש קבוצה אחרת. כרגע אין מועמדות לקלוט את שוקרני ואלבז, כאשר לגבי האחרון סוכנו גלעד קצב ייכנס בעובי הקורה כדי לפתור את העניין ויעשה ניסיון על ידיו ליישר את ההדורים עם המאמן, ורק אם מאמצים אלו ייכשלו, יחפשו עבורו קבוצה אחרת בליגת העל.

בתוך כך החליטה הקבוצה שהאוהדים שיחליטו לרכוש מינוי לעונה הבאה יקבלו כרטיס חינם לחצי גמר גביע הטוטו מול מכבי חיפה ביום שני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר