"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יש דברים שצריך לתקן"

מכבי ת"א השיגה ניצחון במשחק הפתיחה לעונת 2018/19 על מכבי חיפה, אם זאת ולאדן איביץ' יודע שיש על מה לעבוד • על דור מיכה הוסיף: "הוא שחקן יצירתי" • חמישה אוהדי חיפה עוכבו לחקירה אחרי שהתפרעו

,עודכן
איביץ'. "עשינו רוטציות" // איביץ'. "עשינו רוטציות"

אחרי המפלה הכואבת מול סרפסבורג הנורבגית במוקדמות הליגה האירופית, מכבי ת"א הגיעה הערב (א') למשחק הליגה הראשון לעונת 2018/19 והשיגה ניצחון 0:2 יוקרתי וחשוב על מכבי חיפה.

ולאדן איביץ', מאמן הצהובים סיפר אחרי הניצחון: "אנחנו חייבים לעבוד הרבה ולתקן הרבה דברים. אנחנו חייבים ללמוד איך לנצח משחקים. יש הרבה דברים שצריך לתקן ואני אדבר על זה עם השחקנים".

על דור מיכה, שבישל במסירה גאונית את השער הראשון לאיתי שכטר הוסיף המאמן: "דור מיכה שחקן יצירתי, הוא שיחק הרבה משחקים". על ההרכב שבחר סיכם: "עשינו רוטציות לעומת המשחק הקודם כדי לתת לשחקנים מנוחה. הם שיחקו לפני שלושה ימים וצריך למנוע פציעות. שחקנים אחרים קיבלו הזדמנויות. נעשה העונה רוטציות, תלוי במפעל".

מעבר לכך, במכבי דואגים מפציעתו של הבלם ז'איר אמאדור, אשר נפצע בכתפו במהלך המשחק והוחלף. נכון לעכשיו הפורטוגלי נמצא בספק למשחק הגומלין בליגה האירופית מול סארפסבור.

גם מחוץ לכר הדשא המשחק לא עבר בשלום עבר הירוקים, עם סיום ההתמודדות התפתחה מהומה מחוץ לאצטדיון כאשר מספר מאוהדי מכבי חיפה, חלקם ככל הנראה שיכורים, התעמתו עם שוטרים, שבתגובה הפעילו גז מדמיע ועיכבו לחקירה חמישה מהם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר