"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בירושלים הבהירו לגריפין: ייתכן שלא תשחק

שחקן הרכש קיבל מסרים שהדקות שלו תלויות בכשירות של שאר השחקנים בקבוצה • פלדין אחרי ה-89:118 בקונכיה: "מקווה שישנו בקרוב את השיטה ולא יהיה את הסיבוב השלישי, קשה לשחק בצורה כזאת"

,עודכן
צילום: דני מרון // עודד קטש, אתמול בב"ש. שיקולי רוטציה

אחרי ההפסד להפועל אילת במחזור הקודם, בהפועל ירושלים הודו כי הם חייבים הפסקה קצרה כדי להתאושש מפציעות ולנשום קצת אחרי עומס המשחקים הגדול שהיה להם. אתמול (שני) ב-89:118 ראינו שהם צדקו.

"לא פשוט להחזיק קבוצה שבוע או עשרה ימים בין משחק למשחק", סיפר עודד קטש אחרי המשחק, "אבל ספציפית הפעם המנוחה הזו עזרה לנו. היינו צריכים זמן לעבוד ולהרוויח אימונים. יש דברים שעשינו פחות טוב בתקופה האחרונה ועשרת הימים האחרונים עזרו לנו".

בקבוצה עדיין מודאגים ממצב הברך של כריס ג'ונסון שקיבל 13 דקות, אך נראה מוגבל ולא בשיא כושרו. גם ג'ייקובן בראון פצוע ולא ברור מתי יחזור לשחק. מתברר כי במהלך המגעים הזריזים עם מלקולם גריפין, הבהירו ראשי המועדון לשחקן כי הוא מגיע כגיבוי למקרה שהפציעות של שחקני המפתח יימשכו, אך גם יש אפשרות שלא ישחק בכלל.

ג'יימס פלדין. הסיבוב השלישי נמרח כמו מסטיק // צילום: דני מרון

ג'יימס פלדין ששוב הצטיין מול הפועל ב"ש, אמר בסיום: "אנחנו יודעים שאנחנו יכולים לקלוע בקלות, אבל לפעמים לא משחקים טוב בהגנה וזה פוגע בנו, היום התמדנו ודחפנו לכך".

הגארד התייחס לשיטת המשחקים ולעובדה שבסיבוב השלישי יש הרבה משחקים שמסתיימים בהפרש גבוה: "זה קשה. הסיבוב השלישי הוא יותר לאוהדים ולקבוצות כמו באר שבע ולקבוצות שמשחקות פעם בשבוע. הסיבוב השלישי נועד לתת יותר חשיפה לשחקנים הישראלים ויותר משחקים לאוהדים. זה מאוד קשה לשחק ככה, אך אנחנו צריכים להתמודד עם זה. אני מקווה שישנו את השיטה בקרוב, לפני שאעזוב את ישראל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר