"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ירושלים: "עכשיו הפנים לשמינית גמר ליגת האלופות"

הקבוצה של קטש טיילה עם 84:99 על הפועל אילת וכבר מסתכלת קדימה למפגש מול פרישטרי ברביעי • שלווין מאק: "ככל שאנחנו משחקים יותר, אנחנו נכנסים לקצב" • טרי כבר התאמן עם הקבוצה

,עודכן
שלווין מאק, אמש // צילום: יהודה בן יתח // שלווין מאק, אמש // צילום: יהודה בן יתח

הפועל ירושלים ממשיכה להרשים ולנצח לקראת שמינית גמר ליגת האלופות של פיב"א מול פרישטרי ביום רביעי. אתמול (ראשון) האדומים ניצחו ללא קושי 84:99 בחוץ את הפועל אילת למרות ששיחקו יומיים קודם לכן משחק לא פשוט בכלל בחולון.

ג'ייקובן בראון קיבל מנוחה, אז שלווין מאק התלבש במקומו ונראה מצוין עם 17 נקודות. "זה היה נהדר לבוא לפה ולהמשיך לשחק ולהתרגל לחברים לקבוצה, בייחוד אחרי הפגרה הארוכה שהייתה לנו. החבר'ה שחזרו מהנבחרת עשו עבודה טובה. זה מצוין ששיחקנו שני משחקים בליגה הישראלית לפני שמינית גמר הצ'מפיונס, ככל שאנחנו משחקים אנחנו נכנסים יותר ויותר לקצב".

מי שעוד הצטיין הוא תמיר בלאט שקלע 15 נקודות ומסר 8 אסיסטים ובקבוצה מקווים שיחזור להציג את היכולת המוכרת שלו לקראת החלק האחרון של העונה. "אף פעם לא קל לשחק באילת", אמר הרכז הצעיר, "זה מקום קשה לשחק בו ועשינו את העבודה שלנו. עכשיו הפנים קדימה לשמינית גמר ליגת האלופות".

הסנטר הליטאי מינדאוגאס קופשאס עזב את הקבוצה ויעבור לאוסטנד הבלגית כדי לפנות מקום לרכש עמנואל טרי שנחת בישראל וכבר הצטרף לאימוני הקבוצה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר