"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'ייקובן בראון צפוי לחזור אחרי פגרת הנבחרות

אופטימיות בהפועל ירושלים: הרכז אמור לשוב למגרשים בתחילת דצמבר • לא יגיע מחליף להיל, נמשכים החיפושים אחרי שחקן גבוה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // בראון. ההחלמה מתקדמת יפה

הפועל ירושלים תפתח הערב (21:10) את הליגה לעונת 2020/21 כשתארח בארנה את עירוני נהריה ותנסה לשוב למסלול חיובי לפני המשחק החשוב ביום רביעי מול לימוז' בליגת האלופות.

בשורות טובות מקבלים האדומים מכיוונו של ג'ייקובן בראון שממשיך להתאושש בצורה יפה מהפגיעה בכתפו ועד כה עומד בכל לוחות הזמנים שהציבו הרופאים להליך הטיפול שמחליף את הניתוח. ההערכה במועדון היא כי השחקן ישוב למגרשים בתחילת חודש דצמבר אחרי פגרת הנבחרות.

בקבוצה לא מתכוונים להביא מחליף זמני למלקולם היל הפצוע אלא מתמקדים בהבאת גבוה זר נוסף שימלא את מקומו של לוקה מיטרוביץ'. בתקופה האחרונה עלו שמות של כמה מועמדים ובצוות המקצועי רוצים להשלים כבר בקרוב את המהלך.

בשני משחקים נוספים, הפועל תל אביב שניצחה בקושי את הפועל ר"ג גבעתיים בגביע תתארח בגן נר אצל הפועל גלבוע/גליל הלוהטת (19:25) ומכבי חיפה תפגוש את הפועל באר שבע (20:00).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר