"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בתגובה ראשונה: דיוויד בלאט נבהל מהצעת הנישואין לבתו
אלה בלאט, בתו של המאמן האגדי ואחותו של כדורסלן מכבי תל אביב בעונה החולפת, תמיר בלאט, אמרה כן להצעת הנישואין מצד בן זוגה - אדם אריאל • וגם: התגובה של אחותה שני, כתבת ערוץ הספורט: "מתחילה לבכות את החיים שלי"
דיוויד בלאט. צילום: אלן שיבר
רכילות ספורט: אופסייד

בתגובה ראשונה: דיוויד בלאט נבהל מהצעת הנישואין לבתו

אלה בלאט, בתו של המאמן האגדי ואחותו של כדורסלן מכבי תל אביב בעונה החולפת, תמיר בלאט, אמרה כן להצעת הנישואין מצד בן זוגה - אדם אריאל • וגם: התגובה של אחותה שני, כתבת ערוץ הספורט: "מתחילה לבכות את החיים שלי"

מערכת אופסייד
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחת ממשפחות הכדורסל המפוארות של הכדורסל הישראלי, משפחת בלאט, מתחזקת באופן רשמי בכדורסלן נוסף, לאחר שאמש (שלישי) אלה בלאט, בתו של מאמן הכדורסל האגדידיוויד בלאטואחותו של כדורסלןמכבי תל אביבבעונה החולפת,תמיר בלאט, אמרה "כן" להצעת הנישואין של הכדורסלן הפרטי שלה -אדם אריאל.

אמש, אחרי לא פחות משמונה שנות זוגיות, וכאשר אדם הוא כבר חלק בלתי נפרד מהמשפחה, אקס הפועל ירושלים והפועל תל אביב, אשר חתם הקיץ בעירוני נס ציונה לאחר שלוש שנים במכבי רמת גן, החליט להפוך את זה לרשמי כאשר כרע ברך והציע נישואין לאלה במהלך חופשה רומנטית בפורטוגל, כאשר התשובה, כמובן, הייתה "כן".

אדם אריאל ואלה בלאט מתחתנים, צילום: אינסטגרם

הבשורה המרגשת הגיעה במהרה גם למשפחות ולחברים כאן בארץ, כאשר גם האח תמיר והאחות עדי התרגשו מאוד מהבשורה, אך מי שהתרגשה יותר מכולם היא אחותה הגדולה של אלה, כתבת ערוץ הספורטשני בלאט, שחשפה גם את התגובה של אביה לחדשות המשמחות.

תחילה, שני הגיבה לפוסט ההצעה: "הזוג שאני הכי אוהבת בעולם הזה, מושלמים", בעוד בהמשך חשפה סרטון של השיחה שלה עם אלה ואדם בה בישרו לה כי הם מתחתנים: "הסיטואציה: יושבת בסלון ציפורניים, מוקפת באנשים זרים, כשמישהי מחכה שאבחר כבר צבע...".

הסטורי של שני בלאט. התרגשה עד דמעות, צילום: אינסטגרם

"ואז מגיעה השיחה הכי מרגשת בעולם, ואני מתחילה לבכות את החיים שלי. כל מי שסביבי בטוח שהתפרקתי בגלל בחירת הצבע, ואני מנסה להסביר מה קרה אבל מרוב התרגשות לא מצליחה להוציא מילה".

כאן, שני שיתפה גם בתגובה הראשונה של אביה, דיוויד: "ובזמן שכל זה קורה, אבא שלי צועק לי מרחוק: "הכל בסדר?!", זה באמת היה טופ רגעים מצחיקים שהיו לי. טיימינג 10/10".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אדם אריאל ואלה בלאט אחרי הצעת הנישואין, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...