"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

הבת של דייוויד בלאט נגד לברון ג'יימס: "לא מכבדת את הבן אדם"

שני בלאט, שנכללת בצוות השידורים של כאן 11 למונדיאל 2026, התראיינה לפודקאסט "מחוץ לסגל" של תומר עובדיה ולידור אדמוני והתייחסה לעימות בין אביה לכוכב ה-NBA: "בלשון המעטה אני לא מכבדת את הבן אדם, כולם ראו מה שהיה עם אבא שלי"

,עודכן
0השמעה
שני בלאט. צילום: אלן שיבר

יותר מעשר שנים חלפו מאז העימות המתוקשר ביןדייוויד בלאטוכוכב ה-NBAלברון ג'יימס, שהוביל בסופו של דבר לפיטוריו של בלאט מקליבלנד קאבלירסבאמצע עונת האליפות של הקבוצה מאוהיו עם טיירון לו, עוזרו של המאמן הישראלי המצליח, שהחליף אותו על הקווים.

כעת, יותר מ-10 שנים אחרי,שני בלאט, בתו של דייוויד ואחותו של כוכבמכבי תל אביב בכדורסל,תמיר בלאט, סוגרת חשבון עם לברון ג'יימס, שבגיל 41 ואחרי ארבע טבעות אליפות, סיים עונת NBA נוספת בלוס אנג'לס לייקרסוממתין כעת לחוזה הבא שלו.

דייוויד בלאט ולברון ג'יימס,צילום: אי.פי

"בלשון המעטה - לא מכבדת את לברון ג'יימס"

שני, שדרת קווים בערוץ הספורטוכיום חלק מצוות השידור שלכאן 11במונדיאל 2026, עלתה לשידור בפודקאסט "מחוץ לסגל" של כאן 11 בהגשת תומר עובדיה ולידור אדמוני, והתייחסה ל"ביף" בין אביה ללברון בפתיחות, תוך שהיא לא חוסכת ביקורת מהכוכב.

לידור שאל: "מה את חושבת על לברון? היו שם עניינים", בעוד שני השיבה: "יואו, תקשיב, אני יכולה להגיד בלשון המעטה שאני לא מכבדת את הבן אדם".

דייוויד בלאט ולברון ג'יימס,צילום: אי. פי

שני בלאט: "כולם ראו מה שהיה עם אבא שלי"

אדמוני המשיך להתעקש: "תספרי את הסיפור מהצד שלך", כאשר שני ענתה והמשיכה לספר על העימות בין אביה ללברון: "היו, היו דברים. בסוף כולם ראו מה שהיה עם אבא שלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

תומר עובדיה הגיב בהומור: "אם את לא רוצה ללכלך אנחנו נוציא את זה ממך. מה זה? את מקוטעת? את מאחלת לו שיגמור כמו קובי (בראיינט), וואי מילים קשות שני, מילים קשות. אני לא הייתי יורד לרמות האלה". בלאט הגיבה בצחוק: "אתה מטורף תומר, אתה מטורף".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר