המועמד המועדף על הצוות המקצועי במכבי תל אביב לעמדת הסנטר במקום מרסיו סנטוס הוא אקס הצהובים חסיאל ריברו, אותו מעוניין עודד קטש להשיב למועדון, כך נודע ל"היום".
הצהובים בוחנים את האפשרות לצרפו בקיץ הקרוב ומסרים ראשונים בנושא כבר הועברו לנציגיו של השחקן, שחתום לעונה נוספת בכוכב האדום בלגרד, אך עתידו בבירה הסרבית מוטל בספק. במועדון ממתינים להחלטת הכוכב האדום לגבי המשך דרכו ומעוניינים לצרפו בין היתר בשל החיבור למאמן וההיכרות עם השיטה.
הסנטר הקובני (32, 2.06) זכור היטב לאוהדי הצהובים מתקופתו במועדון בין השנים 2023–2025, אז הפך לאחד השחקנים האהובים והמוערכים בסגל. ריברו נכנס ללב האוהדים בהיכל מנורה, למרות ששיחק בו רק משחק יורוליג רשמי אחד בשל המלחמה, אך נשאר במועדון והיה הזר היחיד שחזר בקיץ 2024 על אף המצב.
בקיץ שעבר, בתום חוזהו, נפרד ריברו ממכבי תל אביב וחתם בכוכב האדום בלגרד על חוזה לשנתיים. פציעה קשה גרמה לו להחמיץ את מרבית עונת היורוליג, וכשחזר מצא את עצמו כסנטר השלישי בהיררכיה של האדומים-לבנים. העונה הוא רושם ממוצעים של 4.8 נקודות ו-1.7 כדורים חוזרים ב-9 דקות בלבד למשחק.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

