פתיחת קמפיין רעה: נבחרת ישראל הובסה 85:71 לקרואטיה

החבורה של אריאל בית הלחמי שוב הייתה נרפית בהגנה, עצלה בהתקפה וירדה למאזן 2:0 במוקדמות המונדובאסקט • רומן סורקין קלע 20 נקודות וקאדין קרינגטון הוסיף 11 שלא הספיקו, מיכאל רוזיץ' הוביל את היריבה מהבלקן עם 23 נקודות • היריבה הבאה: קפריסין

רומן סורקין מול רוקו פרקצ'ין. צילום: FIBA

נבחרת ישראל בכדורסל פתחה את קמפיין מוקדמות המונדובאסקט בצורה רעה וספגה הערב (שני) הפסד שני עם 85:71 לקרואטיה. אחרי התבוסה לגרמניה, ההגנה שוב הייתה נרפית, ההתקפה עצלה ולהוציא רבע שני צמוד יחסית, היריבה מהבלקן שייטה בקלילות לניצחון השני שלה.

אחרי פתיחה מהממת של 0:12 קרואטי בהובלת מריו הזוניה, הנבחרת נכנסה לאט לאט לעניינים ורומן סורקין להט עם 11 נקודות בדרך ל-25:25 בסיום הרבע הראשון. איתי שגב עם ארבע נקודות רצופות הפך את התוצאה לזמן קצר ברבע השני והמשחק המשיך להיות צמוד עד סיום המחצית הראשונה בדרך ל-42:47 קרואטי בהפסקה.

הרבע השלישי היה רע מאוד. ההתקפה לא עבדה, ההגנה נפלה וקרואטיה כבר פתחה פער של 20. בפתיחת הרבע האחרון האורחת הובילה 56:71. בשלב הזה המשחק היה גארבג' טיים מוחלט וישראל ניצלה זאת כדי לנצח את הרבע 14:15, בדרך לתבוסה 85:71 ומאזן 2:0 בקמפיין.

רועי הובר מול רוקו פרקצ'ין, צילום: FIBA

קלעו לנבחרת ישראל: רומן סורקין 20 נקודות, קאדין קרינגטון 11 נקודות, יובל זוסמן 8 נקודות ו-6 ריבאונדים, תמיר בלאט, איתי שגב ובר טימור 6 נקודות כל אחד, רועי הובר (6 אסיסטים) וליאור קררה 5 נקודות כל אחד, עידן זלמנסון 3 נקודות ו-5 ריבאונדים, יאיר קרביץ 1 נקודות.

קלעו לנבחרת קרואטיה: מיכאל רוזיץ' 23 נקודות ו-9 ריבאונדים, מריו הזוניה 19 נקודות ו-13 ריבאונדים, לוקה בוזיץ' 11 נקודות ו-5 ריבאונדים, דויד סקארה 9 נקודות ו-5 ריבאונדים, טוני נאקיץ' 7 נקודות, גוראן פיליפוביץ' 6 נקודות ו-5 אסיסטים, רוקו פרקצ'ין ודומיניק מאברה 4 נקודות כל אחד, דאנקו ברנקוביץ' 2 נקודות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אריאל בית הלחמי, צילום: FIBA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר