"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי פתיחת עונה רעה: מכבי חיפה פיטרה את הסמל הגדול שלה

עידו קוז'יקרו סיים את דרכו כמנהל המקצועי של הירוקים בעקבות מאזן 7:0 בליגה הלאומית • גם המאמן בני כץ פוטר אחרי ההפסד 85:70 למכבי פתח תקווה • בני משפחתו התעמתו עם אוהד שהניף שלט מחאה נגדו

,עודכן
0השמעה
עידו קוז'יקרו. צילום: מכבי חיפה

קבוצת הכדורסל של מכבי חיפההודיעה היום (רביעי) על זעזוע בצמרת המקצועית ופיטרה את המנהל המקצועי ואגדת המועדוןעידו קוז'יקרוואת המאמן בני כץ. "אנו מודים לעידו ובני על שנים רבות במועדון בתפקידיהם השונים, הודעה על מינוי מאמן חדש תפורסם בהמשך", נמסר מהמועדון.

הירוקים פתחו רע מאוד את העונה והם ללא ניצחון אחרי שבעה משחקים. אתמול הקבוצה הפסידה בביתה 85:70 למכבי פתח תקווה וירדה למאזן 7:0, כשהפרש השיא במשחק כבר הגיע ל-26 נקודות. היכולת על הפרקט גורמת לחוסר סבלנות גם בקרב האוהדים ביציעים והמועדון ביצע זעזוע.

לטענת אוהד מכבי חיפה, יסך ליפשיץ, במהלך המשחק אתמול בני משפחתו של כץ התעמתו איתו מכיוון שהחזיק שלט מחאה נגד המאמן. על השלט נכתב: "בני תשחרר 6-0". בלי קשר לתקרית החמורה בכרמל החליטו על שינויים מהותיים והמאמן פוטר היום יחד עם קוז'יקרו המנהל המקצועי.

עידו קוז'יקרו,צילום: אנצ׳ו גוש-ג'יני

השתתפותה של מכבי חיפה בליגה הלאומית הוטל בספק רב בעקבות קשיים כלכליים ובכל זאת, בעזרת האוהדים, היא הצליחה להעמיד תקציב. קוז'יקרו חזר למועדון כמנהל מקצועי והוביל אותו לעליית ליגה בעונה שעברה, הוא שאף גבוה ודיבר על כך בראיון ל"ישראל היום", אולם כעת סיים את תפקידו.

אוהדי מכבי חיפה בכדורסל,צילום: יוסי שקל
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קנג'י גורה, שחקן מכבי חיפה, חוגג העפלה למונדיאל עם קורסאו בדמעות//השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר