"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי שאיבדה יתרון 27: הפועל חולון ניצחה 77:86 את אליצור נתניה

האורחת הצליחה לשוב לשוויון מפיגור גדול בסיום הרבע השלישי, אבל ג'ורדן מקריי (20 נקודות) דאג להרגיע ולשמור על מאזן מושלם בליגה • שאק ביוקנן כיכב מנגד עם 25 שלא הספיקו • הופעת ענק לאמין סטיבנס בניצחון מכבי ראשון לציון

,עודכן
0השמעה
שחקני הפועל חולון חוגגים. צילום: עודד קרני

איזה משחק קיבלנו בהיכל הטוטו בחולון הערב (שני), במשחק שסגר את המחזור השלישי בליגת ווינר סל. הפועל חולון שייטה לניצחון והובילה 44:71 פחות משלוש דקות לסיום הרבע השלישי, אבל אליצור נתניה ביצעה קאמבק ענק, רצה 31:4 בדרך לשוויון ומשחק צמוד במיוחד. בסופו של דבר, ג'ורדן מקריי קלע 7 נקודות שסגרו עניין בדרך ל-77:86 ושמירה על מאזן מושלם ליגה.

קלעו לחולון:מקריי 20, זלמנסון 13, קררה 11, מנספורד 10, וולטון ג'וניור (10 אס') וארצי 9 כל אחד, מרטין 7, קרביץ 3, ווית'רס ורוזנברג 2 כ"א.

קלעו לנתניה:ביוקנן 25, כריסטון 15, ספיר 12, קורנליוס 10, טיומקין 5, פרייז'ר וקרבאצ'ו 4 כ"א, סהר 2

ג'ורדן מקריי חוגג,צילום: עודד קרני

זה היה משחק במעמד צד אחד. המארחת רצה מהרגע הראשון. דריק וולטון ג'וניור מסר אסיסטים כרצונו, ההגנה של האורחת לא הייתה קיימת והמחצית נגמרה ביתרון 36:56 מבטיח. ככה זה כשקבוצה אחת מגיעה עם ניצחונות גדולים באירופה ובליגה והשנייה הגיעה אחרי שתי הארכות קשות מול מכבי רמת גן.

אבל נתניה הוכיחה אופי. שאק ביוקנן התלהט, ההגנה התהדקה והפרש של 27 נקודות לאט לאט צומצם ונראה היה שדני פרנקו חסר אונים. אחרי שנתניה השלימה את הקאמבק עד ל-75:75, ג'ורדן מקריי הגיב עם 5 רצופות משלו ולמעשה קטע את החלומות של השורדת הטרייה.

אז חולון עלתה למאזן מושלם של 0:2 שהגיע אחד מקאמבק ביתי מול הפועל ירושלים ואחד מאיבוד יתרון גדול במיוחד גם כן בבית, מה שמותיר את אוהדיה עם יותר שאלות מתשובות לגבי המשך העונה. מצד אחד אפשר להתעודד מהיכולת ומהאופי, אבל גם להיות מודאגים מאוד.

דריק וולטון ג'וניור ואור קורנליוס,צילום: עודד קרני
סמאג'ה כריסטון,צילום: עודד קרני
עידן אבשלום,צילום: עודד קרני

הפועל באר שבע/דימונה - מכבי ראשון לציון 75:67

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אמין סטיבנס, אחד הזרים הטובים בליגת ווינר סל בשנים האחרונות, הגיע לעונה באופן רשמי. הסנטר הוביל את העולה החדשה לניצחון עם 28 נקודות ו-10 ריבאונדים במשחק בו קבוצתו הצליחה לשמור את המארחת פעמיים על 14 נקודות ברבעים הזוגיים. קאליל אחמד היה השחקן השני והיחיד לצידו של סטיבנס בספרות כפולות עם 20. בצד השני, סי ג'יי אלבי הוביל את המפסידה עם 14 נק', אבל באחוזים רעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר