הפעם זה יקרה? אקס ה-NBA במו"מ עם קבוצה חדשה מליגת העל

אחרי שהמגעים עם אליצור נתניה לא הבשילו, הסנטר אודוקה אזובויקה החל לשוחח עם עירוני נס ציונה • די. ג'יי קופר עשוי לשוב לליגת העל

סטף קרי מול אזובויקה. צילום: USA TODAY Sports

עירוני נס ציונה מנהלת משא ומתן עם הסנטר אודוקה אזובויקה. הסנטר ניהל מגעים מתקדמים בשבוע האחרון עם אליצור נתניה ואף סיכם את תנאיו, אך העסקה לא הושלמה וכעת נראה שהוא בדרך ליעד אחר.

המגעים החלו לאחר שאזובויקה חתם בעירוני אילת, אך בעקבות ההחלטה שהקבוצה לא תשחק בליגת העל, הוא צפוי לעזוב ומחפש קבוצה חדשה לקראת העונה הקרובה. בעונה שעברה הוא ניהל מגעים עם הפועל ירושלים, שלא הבשילו לחתימה, ולבסוף נשאר בבודוצ'נוסט פודגוריצה ממונטנגרו.

אודוקה אזובויקה, צילום: ABA LIGUE

הניגרי (26, 2.11 מ') נבחר בעברו בסיבוב הראשון בדראפט ה-NBA במקום ה-27 על ידי יוטה ג׳אז וערך בסך הכל 84 הופעות בליגה הטובה בעולם על פני ארבע עונות. בעברו לבש הסנטר גם את מדי פיניקס סאנס.

עוד בליגת העל, הפועל גליל עליון מחפשת חיזוק לקו האחורי ומנהלת מגעים עם הרכז האמריקני דיי. ג׳יי קופר. הגארד מוכר לאוהדי הכדורסל מתקופתו בהפועל חולון, בני הרצליה ועירוני נס ציונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר