ים מדר יחל ממחר (רביעי) להתאמן יחד עם נבחרת ישראל, כחלק מגרף האימונים המיוחד שלו לאור הפציעה בברך. הרכז, שעד כה התאמן באופן אישי בלבד, יקיים מחר את אימון הבכורה שלו על הפרקט עם יתר שחקני הנבחרת.
בנבחרת מרוצים מקצב ההחלמה של מדר ומתכוונים להחזיר אותו בהדרגתיות, כאשר המטרה היא שעד היורובאסקט שיצא לדרך בסוף חודש אוגוסט הוא ישחק משחק הכנה אחד לפחות.
גם נציגי הפועל תל אביב סייעו לשחקן באימונים המיוחדים שערך בשבועות האחרונים. מדר, כזכור, עבר ניתוח בברך אחרי שנפצע במהלך עונת המשחקים האחרונה עם הפועל. הוא הצטרף לנבחרת ישראל, אך כאמור לא התאמן עם מגע עד כה כדי לא להסתכן בפציעה חוזרת.
הערב (שלישי) בהפסד של הנבחרת לאסטוניה במשחק ההכנה, מדר לא שותף, כאשר נועם יעקב, איתן בורג ורועי הובר שיחקו בעמדת הרכז לסירוגין.


