"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"במשך שנים הפועל חיה בצל של מכבי תל אביב, אבל השנה היא תהיה בלב הכותרות"

האדומים ממשיכים לבנות את הסגל שלהם לקראת הבכורה ביורוליג ובזמן שההכנות בשיאן, ב"מארקה" הספרדי ניתחו את הקיץ של המועדון אל מול זה של היריבה העירונית

,עודכן
0השמעה
שחקני הפועל תל אביב. צילום: אלן שיבר

אחרי שזכתה ביורוקאפ והבטיחה את מקומה לראשונה בתולדותיה ביורוליג, לפחות לעונה אחת,הפועל תל אביבממשיכה לבנות את הסגל שלה לעונה הקרובה. הפנים החדשות במפעל הבכיר באירופה מעוררות עניין גם בכלי תקשורת ברחבי העולם וב"מארקה" הספרדי ניתחו את הקיץ של הקבוצה בראשות עופר ינאי, עם התייחסות גם למצב של מכבי תל אביב.

"במשך שנים הפועל חיה בצל של מכבי תל אביב. הקאמבק המרשים עם הזכיה ביורוקאפ וההשקעה הרבה מראים על מטרה ברורה - לבנות קבוצה תחרותית גם מול היריבה העירונית. הפועל נחושה להפסיק להיות שחקן משני בזירה המקומית. גם הזכייה ביורוקאפ והכניסה ליורוליג לא התקבלו פה אחד. יש כאלה שרואים בכך ריענון חיובי למפעל, בעוד אחרים מזהירים מהשלכות אפשריות על רקע המצב הפוליטי הרגיש".

עוד נאמר על המצב הביטחוני בישראל: "יש מחלוקת לגבי השתתפותן של קבוצות ישראליות ביורוליג, הן מהבחינה ספורטיבית והן מבחינה פוליטית".

עופר ינאי. ממשיך להכניס יד עמוק לכיס,צילום: אורן בן חקון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על היחס של קברניטי המפעל להעפלה של הפועל ליורוליג נאמר: "היורוליג, שבעבר כבר התמודדה עם מצבים נפיצים מול מכבי תל אביב, ניצבת שוב מול אתגר - איזון בין שיקולים מקצועיים לבין דאגות לביטחון. מבחינה מקצועית, הפועל מציגה סגל שאפתני ומאמן בעל שם עולמי. אך האתגר האמיתי שלה חורג מהפרקט והיא תצטרך לשכנע, הן במגרש והן מחוצה לו. עונת 2025/26 צפויה להיות סוערת והפועל תל אביב, מכל הסיבות האפשריות, עומדת להיות בלב הכותרות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר