"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יש מאמן: הפועל חולון ודני פרנקו קרובים לסיכום על חוזה לשנתיים

הסגולים ניהלו בימים האחרונים מגעים עם המאמן, שצפוי לחזור לקווים • במועדון בחנו מינוי של מאמן זר, אך המלחמה מול איראן הקשתה על כך • כל השחקנים הזרים צפויים להתחלף, גם ישראלים שתחת חוזה יעזבו?

,עודכן
0השמעה
דני פרנקו. צילום: עודד קרני

הפועל חולוןהגבירה את קצב ההכנות לקראת העונה הבאה וכעת היא קרובה לאחת ההחלטות החשובות ביותר - בנוגע לעמדת המאמן. המועדון ניהל בימים האחרונים משא ומתן מול דני פרנקו, וכעת הצדדים קרובים לסיכום על חוזה לשנתיים.

בתקופה האחרונה ניהלו במועדון מגעים עם מספר מאמנים זרים, אולם פרוץ המלחמה עם איראן הפכה את האפשרות לצירוף מאמן זר למסובכת עוד יותר.

דני פרנקו,צילום: עודד קרני

כזכור, במהלך העונה דחה המאמן הישראלי הצעה לאמן את וארזה האיטלקית. פרנקו זכה להתעניינות מארץ המגף, אולם דחה את ההצעה בשל העובדה כי הקבוצה לא צפויה לשחק בעונה הבאה במסגרת בינלאומית. באותה תקופה פרנקו החזיק בהצעות גם מישראל, אבל כיוון לצאת לאמן מעבר לים. כעת, ייתכן שההצעה של הסגולים כעת תשנה את דעתו.

בגזרת הסגל, נתנאל ארצי קרוב להארכת חוזהו בשלוש עונות נוספות.עוד בגזרת הישראלים, רק יפתח זיו, עידן זלמנסון ואליעד טל מחזיקים בחוזה לעונה הבאה, אך עתידם טרם ברור. כמו כן, כל הזרים בסגל מסיימים חוזה וצפויים לעזוב את הקבוצה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני הפועל חולון,צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר