מהלך ראשון בקיץ: נתנאל ארצי על סף הארכת חוזה בהפועל חולון

ל"ישראל היום" נודע כי הקפטן צפוי להשתדרג בשכרו ולהבטיח את עתידו לשלוש עונות נוספות • הפורוורד בן ה-28 חוזר על ידי הפועל גלבוע גליל ומכבי עירוני רמת גן אבל אמור להמשיך אצל הסגולים ולסגור לפחות שש שנים במועדון

נתנאל ארצי בטירוף. צילום: אלן שיבר

נתנאל ארצי קרוב לסיכום על הארכת חוזהו בהפועל חולון בשלוש שנים נוספות, כך נודע ל"ישראל היום". מדובר יהיה בהישג משמעותי ראשון לקיץ הקרוב עבור הסגולים, שיצליחו לשמור לטווח ארוך על אחד השחקנים הישראלים המבוקשים והאיכותיים בליגת ווינר סל.

המועדן מנהל משא ומתן מתקדם עם קפטן הקבוצה על הארכת חוזהו בשכר משודרג. החוזה הנוכחי של ארצי מוערך בכ-130 אלף דולר לעונה ואם יבשילו המגעים הוא צפוי להשתדרג משמעותית וחוזהו יעמוד על 160 אלף דולר לעונה, על פי הערכות.

ארצי (28, 1.97) משחק בשורות הסגולים בשלוש העונות האחרונות והפך לאחד השחקנים המזוהים עם הקבוצה ולקפטן שלה, כאשר בעונה החולפת רשם ממוצעים של 9.7 נקודות, 3.4 כדורים חוזרים ו-1.4 אסיסטים. הפורוורד שסיים את חוזהו בחולון זכה לביקוש מהפועל גלבוע גליל ומכבי עירוני רמת גן אך צפוי להישאר בקבוצתו.

נתנאל ארצי, צילום: מאור אלקסלסי

בימים הקרובים צפויים בהנהלת הקבוצה לקבל החלטה סופית על זהות המאמן. מספר מאמנים זרים הוצעו לקבוצה בשבועות האחרונים ומגעים התנהלו מולם, ביניהם לפי הדיווחים אלסנדרו מאגרו האיטלקי. בגזרה הישראלית דני פרנקו נחשב עדיין למועמד המוביל לתפקיד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דני פרנקו, צילום: אודי ציטיאט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר