"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי 23 שנה: מכבי רעננה שבה לליגת העל בכדורסל

המועדון מהשרון, שהתפרק מבני השרון לפני 13 שנה, שב לליגה הבכירה לראשונה במילניום הנוכחי בזכות ניצחון 78:91 על מכבי ראשון לציון והבטחת הזכייה בתואר הליגה הלאומית

,עודכן
0השמעה
מכבי רעננה עם צלחת האליפות. צילום: ברני ארדוב

כבר בתחילת חודש אפריל, יש עולה ראשונה לליגת העל בכדורסל. מכבי רעננה גברה 78:91 על מכבי ראשון לציון באולם 'מטרווסט' והבטיחה את ראשות הטבלה של הליגה הלאומית, מה שהקנה לה את המקום הראשון בליגת העל.

הפרויקט המסקרן של שי סגלוביץ', אליו הצטרפו יוגב אוחיון, חואקין שוכמן ו-ווילי וורקמן הוותיקים, רשמו עונה סדירה נהדרת ושבו לליגת העל אחרי 25 שנה.

מכבי רעננה לא הייתה בליגת העל מאז עונת 2001/02, לאחריה אוחדה עם בני הרצליה בדרך להיקרא "בני השרון". אחרי עשור האיחוד פורק, הרצליה נותרה בליגת העל ומכבי רעננה ירדה לליגה הארצית. משם היא בנתה את עצמה במשך למעלה מעשור, עד ששבה כעת לליגגה הבכירה.

העולה השנייה לליגת העל תיקבע בפלייאוף, כאשר על הכרטיס נלחמות קבוצות בעלות היסטוריה בליגת העל כמו עירוני נהריה, מכבי ראשל"צ, הפועל אילת וגם א.ס רמת השרון ואליצור יבנה, שנמצאות כבר תקופה ארוכה בליגה הלאומית.

ווילי וורקמן חוגג,צילום: ברני ארדוב
חואקין שוכמן,צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יוגב אוחיון,צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר