Loading...

אוהדי הפועל תל אביב מחוץ לאולם בסמוקוב / מתן אופק

טירוף בבולגריה: מאות אוהדי הפועל תל אביב הגיעו בלי כרטיס לגמר היורוקאפ

כ-500 אדומים הגיעו לסמוקוב בלי כרטיס למשחק הקריטי, בקבוצה יעשו מאמצים להכניס אותם לאולם • כ-2,000 אוהדים הבטיחו את מקומם • ג'ו רגלנד לא בסגל של דימיטריס איטודיס

כ-500 אוהדים של הפועל תל אביב הגיעו הערב (שלישי) לאולם בסמוקוב שבבולגריה בלי כרטיס למשחק גמר היורוקאפ נגד גראן קנאריה.

במועדון יעשו מאמצים כדי להכניס אותם למשחק בכל זאת, כאשר 2,000 אוהדים אדומים מישראל כבר הבטיחו את מקומם במשחק החשוב. כזכור, האולם בבולגריה מכיל רק כ-2,000 מקומות ישיבה.

ל"ישראל היום" נודע כי ג'ו רגלנד לא ישחק הערב במשחק החשוב של האדומים. הרכז לא נכלל בסגל גם בשלושת המשחקים נגד ולנסיה בסדרת חצי גמר היורוקאפ בגלל פציעה בגב - וכעת יחמיץ עוד משחק חשוב.

משחקי גמר היורוקאפ משודרים ב"ישראל היום" וב"כאן 11". רוצים להתכונן לצפייה במשחק ולא בטוחים איך? למדריך הכתוב לחץ כאן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'ו רגלנד, צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...