Your browser doesn't support iframes

Loading...

תקציר הפועל תל אביב ולנסיה, משחק 2

על כל הקופה: זהו מועד המשחק המכריע של הפועל תל אביב בחצי גמר היורוקאפ

אחרי שניצחו את המשחק השני בסדרה, האדומים ייפגשו ביום רביעי (21:30, שידור ישיר ב"ישראל היום") את ולנסיה לקרב על כל הקופה • החניכים של איטודיס יכולים לקבל זריקת עידוד מלוח הזמנים של הספרדים

הפועל תל אביב לא רק שרדה את המשחק השני מול ולנסיה – היא עשתה את זה בסטייל, עם תצוגה מלאה באנרגיות, מחויבות, וכדורסל של אופי. הסדרה בחצי גמר היורוקאפ הולכת למשחק שלישי ומכריע, שייערך ביום רביעי הקרוב (21:30, שידור בלעדי ב"ישראל היום"), באולם הביתי של ולנסיה. 

כידוע, כל משחקי הפלייאוף ביורוקאפ משודרים באופן בלעדי ב"ישראל היום". רוצים להתכונן לצפייה במשחק ולא בטוחים איך? למדריך הכתוב לחץ כאן.

על הנייר – מדובר אתגר עצום. בפועל? דווקא כאן, יש להפועל תל אביב יותר מסיבה אחת להאמין. הנתון הכי חשוב אולי לא קשור לפרקט, אלא ללוח הזמנים.

אנטוניו בלייקני, צילום: הפועל "שלמה" תל אביב

בעוד הפועל תל אביב תיהנה ממנוחה מלאה ומוכוונות מלאה לקראת משחק ההכרעה, ולנסיה תיאלץ לשחק כבר ביום ראשון הקרוב במסגרת הליגה הספרדית – במשחק חוץ מול גראנדה, במרחק של כחמש שעות נסיעה מהעיר. העומס הפיזי, הנסיעה הארוכה והצורך לחזור מיידית להכנה למשחק שלישי ביורוקאפ, עשויים לגבות מחיר כבד מהקבוצה הספרדית.

מנגד, הפועל תל אביב מגיעה עם תנאים אידאליים: משחק הליגה שלה כבר הוקדם, והיא תוכל להקדיש כל דקה אפשרית להכנה למשחק החשוב של העונה. המשמעות ברורה – הגוף של שחקני המפתח יהיה רענן יותר, הצוות המקצועי יוכל לעבוד בלי הסחות דעת, וההתארגנות הלוגיסטית תהיה מדויקת יותר.

תומר גינת, צילום: הפועל "שלמה" תל אביב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

נכון, ולנסיה קבוצה איכותית, עמוקה ומנוסה. היא תגיע הביתה לאולם גועש עם קהל חם. ביום רביעי הקרוב – עונה שלמה תתנקז לערב אחד. והפעם, זו כבר לא רק משאלת לב: הפועל תל אביב תעלה לפרקט עם סיבות אמיתיות להאמין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...