התקדמות במגעים בין הפועל תל אביב לקבוצת ה-NBA הבכירה
ל"ישראל היום" נודע כי בימים האחרונים חלה התקרבות במגעים בין האדומים לניו יורק ניקס בנוגע לקיום משחק ראווה והכנה לעונה בקיץ
,עודכן
0השמעה
התקדמות נרשמה בימים האחרונים במגעים ביןהפועל תל אביבלניו יורק ניקס מה-NBA בנוגע לקיום משחק ראווה והכנה לעונה בקיץ, כך נודע ל״ישראל היום״.
האדומים מעוניינים לקיים בקיץ הקרוב משחקי ידידות וראווה עם קבוצות מ-NBA ומקיימים בחודשים האחרונים מגעים ומשא ומתן עם עםניו יורק ניקס, כאשר אם יבשילו השיחות המשחק ייערך במדיסון סקוור גארדן, אולמה המיתולוגי של הניקס. עוד נודע ל״ישראל היום״ כי בחודש הבא ייפגשו נציגים מן הצדדים לפגישה במטרה לנסות ולהשלים את התהליך.
קבוצות נוספות שעשויות לפגוש את האדומים, אם ייצא לדרך מסע המשחקים, הן האלופה בוסטון סלטיקס וקליבלנד קאבלירס. הניקס והסלטיקס נחשבים לשניים מהמועדונים הפופולריים ביותר ב-NBA, זאת לצד קליבלנד שהפכה לאהודה בזכות התקופה של לברון ג'יימס במדיה. נכון להיום מדובר בשלוש הקבוצות שמוליכות את טבלת המזרח ב-NBA.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
