"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נסיונות להגיע להסכמות שישאירו את עופר ינאי בהפועל תל אביב

בעלי האדומים מרגיש שהחלטת פסק הדין של הבורר יכול להחזיר את המועדון לנקודת ההתחלה, במיוחד לאחר שהעמותה קיבלה זכות וטו למשחק בהיכל מנורה מבטחים החל מהעונה הבאה ולסוגיית בניית האולם החדש • ביממה האחרונה אנשי הקבוצה מנסים לגשר בין הצדדים ולהביא להסדר חדש

, עודכן
0השמעה
עופר ינאי וג'ורג' חינאס. צילום: אלן שיבר

החלטת הבורר אמש (שישי), שהייתה אמורה להיות זו שלאחר הליך ארוך, יצרי וממושך, שתיתן שקט להפועל תל אביב ותשים סוף לסכסוך המתוקשר בין בעלי הקבוצה עופר ינאי לעמותת אוהדי הפועל תל אביב, פתחה למעשה תיבת פנדורה שכעת מנסים במועדון לסגור.

למרות שפסק הדין בהליך הבוררות בין קבע כי הקבוצה תעבור לשחק באופן מיידי בהיכל מנורה מבטחים, בעלי הקבוצה עופר ינאי נפגע מפסק הדין שדרש ממנו להפקיד סכום של 25 מיליון שקלים והותיר סעיף הווטו שחולל מחלוקת בידי העמותה ואיפשר למעשה לחבריה לקיים כינוס בקיץ הבא ולהחליט האם ברצונם לשוב להיכל קבוצת שלמה לאחר חצי שנה בלבד.

בעלי האדומים חש כי בנסיבות אלה הוא עשוי לשוב בעוד כחצי שנה לנקודת ההתחלה ולכן החל להעביר מסרים כי הוא מעוניין לעזוב את המועדון. את המסרים הללו אישר בחשבון ה-X שלו בצאת השבת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במהלך היממה האחרונה מנסים אנשי הקבוצה ומקורבים לינאי ולאנשי העמותה בסיוע עורכי דין להגיע לפתרון שיהיה מוסכם על הצדדים בסוגית הווטו והתשלום. על אף הרוחות הסוערות, גורמים המעורים בפרטים מאמינים כי ניתן יהיה להגיע להסדר שישאיר את ינאי במועדון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר