"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חשש מפעולות איבה: אבטחה חסרת תקדים לקראת משחקה של מכבי תל אביב בברלין
הצהובים יתארחו מחר (חמישי) באולמה של אלבה והגרמנים לא לוקחים סיכונים • לאזורים נרחבים תיאסר כניסת רכבים, תיירים יורחקו ממקומות בילוי פופולריים וכוחות חמושים יאבטחו את "השטח האדום"
כוחות משטרת ברלין מול הפגנה אנטי-ישראלית. צילום: אי.פי.אי
כפי שפורסם ב"ישראל היום"

חשש מפעולות איבה: אבטחה חסרת תקדים לקראת משחקה של מכבי תל אביב בברלין

הצהובים יתארחו מחר (חמישי) באולמה של אלבה והגרמנים לא לוקחים סיכונים • לאזורים נרחבים תיאסר כניסת רכבים, תיירים יורחקו ממקומות בילוי פופולריים וכוחות חמושים יאבטחו את "השטח האדום"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

"הבילד" פרסם הבוקר (רביעי) שמשטרת ברלין נכנסה לכוננות שיא לקראת הגעתה של מכבי תל אביב מחר למשחק במסגרת היורוליג נגד אלבא. "כוחות הביטחון יהפכו את האזור למצודה, כדי להבטיח שהאירוע יעבור בשלום", צוטט גורם המעורב בהכנות האבטחה.

על פי הדיווח בעיתון הגרמני הנפוץ, אזורים נרחבים בעיר צפויים להיסגר. לא תותר כניסת רכבים מכל סוג, כמו גם כניסתם של אוהדים לאותם מקומות. מי שהוגדרו כבעייתים מכולם הם מפגינים פרו פלשתינים, שמהווים לדעת המשטרה המקומית את הסיכון המרכזי, וכל זאת מחשש לפעולת איבה אנטי ישראלית, שבמשטרה מכנים "פעולות שנאה על רקע אנטישמי".

בנוסף, תוגבל פעילות באזורים תיירותיים פופולריים הסמוכים לאולם המשחק. אלו נסגרו למעשה הבוקר וייפתחו מחדש רק בחצות הלילה שבין חמישי לשישי. משטרת ברלין אף פרסמה מפה של "השטח האדום" האסור לכניסה והמקיף ברדיוס נרחב את אזור המשחק.

"ברלין מתחמשת לקראת הגעתה של מכבי תל אביב", נכתב ב"בילד" כדי להדגיש את גודל כוח האבטחה שיתפרס ברחבי העיר.כפי שפורסם בתחילת השבוע ב"ישראל היום", החשש של הגרמנים נובע משחזור ארועי אמסטרדם בתחילת החודש, בו מאות מוסלמים פרו פלשתינים תקפו את אוהדי קבוצת הכדורגל של מכבי תל אביב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

דובר משטרת ברלין מסר ל"בילד": "אנחנו מגדירים את המשחק הזה ברמת סיכון גבוהה עקב הקונפליקט במזרח התיכון. המטרה שלנו היא להבטיח את ביטחונם של כל הבאים למשחק, בתקווה שהפוקוס בו יישאר על הספורט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...