שמעון מזרחי עם ג'יילן הורד. צילום: מכבי ת"א, האתר הרשמי

אחרי הניצחון על וילרבאן: זו ההחלטה שקיבלו במכבי תל אביב לגבי הזרים

לאחר התצוגה הנהדרת של תמיר בלאט, שהוביל את הצהובים לניצחון במשחק הראשון העונה ביורוליג, הנהלת המועדון אפשרה לזרים להחליט אם להישאר בבירת סרביה • רק שחקן אחד מביניהם יחזור לישראל

מכבי תל אביב פתחה אמש (חמישי) את עונת היורוליג עם ניצחון ביתי באולם הפיוניר שבבלגרד מול וילרבאן הצרפתית בתוצאה 82:89 וסימנה לעצמה ״וי״ ראשון לעונת 2024/25 באירופה.

הצהובים שפתחו את העונה עם סגל חדש שעבר מתיחת פנים לאחר עזיבת כוכבי הקבוצה הקיץ ושבו לביתם הזמני בבלגרד למשחק הראשון בעידן שאחרי ווייד בולדווין ולורנזו בראון, סיפקו הצצה ראשונית למי צפוי להיכנס לנעליים הגדולות שהשאירו כאשר במשחק הראשון לעונה היה זה תמיר בלאט שתפס פיקוד ורשם שיא קריירה ביורוליג בנקודות, מדד ואסיסטים עם דאבל-דאבל של 21 נקודות ו-12 אסיסטים ומדד (הישראלי האחרון שרשם נתון גבוה יותר במשחק יורוליג במדי מכבי היה ליאור אליהו (42) מול ציבונה זאגרב ב-2008).

״אני מרגיש מצוין, הייתה עבודה קבוצתית טובה״, שיתף בסיום בלאט שנבחר לשחקן המצטיין. "השיא? זה נהדר כשאתה משחק טוב ואני שמח, החברים עזרו לי. מה שחשוב זה הניצחון ואנחנו מסתכלים קדימה״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לאחר המשחק קיבלו במועדון את ההחלטה לאפשר לשחקנים את האפשרות להישאר בבלגרד בשל המצב הביטחוני ואירועי הימים האחרונים מאחר וגמר גביע ווינר והמחזור הראשון בליגה נדחו. השחקנים הזרים מלבד ג'יילן הורד יישארו בבלגרד. לאחר התקיפה האיראנית ביום שלישי הביעו מספר שחקנים בקבוצה ובראשם ג׳ורדן לויד חשש מן ההסלמה במצב הביטחוני. במועדון מקווים כי המצב ישתנה בימים הקרובים ומד הלחץ של הגארד ויתר הזרים יפחת ויאפשר להם לשוב בחזרה לתל אביב לאחר המשחק מול מונאקו בשבוע הבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...